FOL SHQIP (Fjalët që jeni duke i përdorur gabim) VIDEO

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
 

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
Titulli: FOL SHQIP (Fjalët që jeni duke i përdorur gabim) VIDEO

Kjo sh teme e bukur. Kam pas nje profesor letersie sna lejonte kurre fjale te huaja. Dhe sa here kishim msim na jepte fjale shqipe ti mesonim tamam. Eh u harruan. Ndoshta ndonje qe i ka punet mire me gjuhen mund te sjelle me shume. Une jam sh dobet ne kete aspekt.
Elushja mbaj mend ka qene njish ne gjuhe letrare te paster.
 
Top