Forma e hundës suaj tregon shumë për personalitetin tuaj

Abisi

Secili ka hundën e vet. Ato ndryshojnë në madhësi, formë dhe gjatësi. A e dini se këto ndryshime mund të thonë shumë për personalitetin tuaj? Zgjidhni formën e hundës që ju përshtatet më së shumti dhe mësoni më shumë për veten dhe personalitetin tuaj.
1601372208.png

Nr. 1

Karakteristika e saj më e rëndësishme është gjatësia. Maja është më e gjerë se baza, e cila nga ana tjetër zbret ndjeshëm. Njerëzit me këtë hundë duan të bëjnë zbulime të reja. Ata janë shumë fleksibël në sjelljen e tyre dhe mund të merren vesh me të gjithë. Ata kanë një qëndrim qesharak ndaj jetës. Ata janë dashamirës dhe duan të zgjidhin vetë problemet, të mos ua lënë ato të tjerëve.
Nr. 2
Hunda tipike e grekëve modernë. Është paksa e zgjatur dhe e ngushtë. Njerëzit me një hundë të tillë nuk janë të çuditshëm dhe nuk u pëlqen të tërheqin vëmendjen ndaj vetvetes. Atyre nuk u pëlqen të ndajnë ndjenjat e tyre. Ata janë besnikë në miqësi dhe dashuri dhe janë zgjidhës të shkëlqyeshëm të problemeve.
Nr. 3
Ajo i ngjan sqepit të një zogu. Maja e saj përkulet për të formuar një hark. Kjo është hunda që i përket idealistit dhe shpikësit. Njerëzit me këtë hundë karakterizohen nga krijimtaria dhe gatishmëria për të kapërcyer fatkeqësinë. Këta njerëz zbatojnë vazhdimisht planet e tyre dhe gjithmonë u qëndrojnë bindjeve të tyre.
Nr. 4
Kjo hundë përcakton njerëzit që dinë se çfarë mendojnë të tjerët. Këta njerëz janë ambiciozë dhe mund të arrijnë qëllime të pavarura dhe si ekip.
Nr. 5
Kjo është forma më e zakonshme. Identifikon njerëzit që janë spontanë dhe impulsivë, ndonjëherë nervozë. Ata janë njerëz që nuk u pëlqen të presin dhe dëshirojnë të arrijnë shumë brenda një kohe të shkurtër. Ata priren të mashtrojnë vetveten.
Nr. 6
Gjendet më shpesh tek aziatikët. Kjo hundë është e drejtë, e ngushtë, me një majë të rrumbullakosur dhe vrimat e hundës pak më të gjera. Shumë shpesh ajo është e pushtuar nga njerëz me një karakter të fortë, plot pasion dhe vendosmëri. Këta njerëz e marrin gjithçka seriozisht dhe e urrejnë kur dikush teston durimin e tyre.
Nr. 7
Ajo u përket altruistëve që duan të ndihmojnë të tjerët dhe nuk presin asgjë në këmbim. Ata kanë parimet e tyre morale dhe përpiqen të sillen me dinjitet ndaj të gjithëve.
Nr. 8
Një hundë e tillë është tipike për njerëzit që e duan gjithë botën. Ata thonë se kanë një zemër në duart e tyre. Kjo hundë ka një urë të çrregullt dhe maja e saj është paksa e rrumbullakosur. Ata janë njerëz harmonikë, ndonjëherë idealistë. Ata nuk flasin shumë, preferojnë të dëgjojnë, janë miq dhe partnerë besnikë.
Revista psikologji
 

Arfenilla

Themelues i Forumit
Prap tema tilla🤦‍♀️🤣ja edhe pak veq robot do behemi..🤣
 

Ber

Antarë i Respektuar
Po modeli "hunderr", si te ai humori i Koco Devoles, cfare tregon per personalitetin?😂😂
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Hunden e kam perfekte😝

Hunden e kam si shpata, keshtu shtata desha te them😂
Nr. 7
Ajo u përket altruistëve që duan të ndihmojnë të tjerët dhe nuk presin asgjë në këmbim. Ata kanë parimet e tyre morale dhe përpiqen të sillen me dinjitet ndaj të gjithëve.
Qeke bash rob me hunde perendiet. :p
 
Nr. 7
Ajo u përket altruistëve që duan të ndihmojnë të tjerët dhe nuk presin asgjë në këmbim. Ata kanë parimet e tyre morale dhe përpiqen të sillen me dinjitet ndaj të gjithëve.
Qeke bash rob me hunde perendiet. :p
S'di gje une, ti po e thua😝
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Tani une sillem tek kjo tema,por ndoshta vetem tek ajo hunda greke e gjej veten. :p
drejt me thene sdi ku ta klasifikoj hunden time. ahahahahahahaha
 
Top