Forum Mjekesor

dr.Dugi

Anëtar i ri
Me lejoni qe te prezantoj para jush forumin e pare me tematik mjekesore. Forumi do te permbaj tema nga me te ndryshme rreth mjekesise, qellimi eshte te mblidhen gjithe studentet dhe doktorret shqipetar ne nje vend, me te vetmin qellim qe ti ndihmojm atyre qe kane nevoj, qe ti shpalosim ato qe kemi me koleget tone. Regjistrimi eshte i hapur per gjithe te interesuarit.

Forum Mjekesor
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Titulli: Forum Mjekesor


Qenka forumi i mir... Te uroj edhe me tej suksese ne mjekesi Dr. Dugi...


 
Top