Forza Inter

NGU

Wild child full of grace 💫
@Dorina e paskemi dhe temen moj, ktu tifozllikun do e bejme heret tjera lol
 
Sempre Forza Inter
Amala!
Ex Sturm und Drang dhe Boy San pershendet gjithe interistet e Fv
 
Top