Foto/ Çfarë e bashkon Ramën me ish-ministrin e jashtëm të Norvegjisë?

Vinjol

Status Online....... Po zihem me grate e forumit
Kryeministri Edi Rama ka postuar një foto në facebook me Presidentin Borge Brente, ish-ministri i jashtëm i Norvegjisë, nga selia e World Economic Forum në Nju Jork.


Rama shkruan se “përveç bashkëpunimit dhe miqësisë, na lidh edhe përdorimi i atleteve në kostumin zyrtar”.

Postimi i Ramës

“Në selinë e World Economic Forum në Nju Jork, me Presidentin Borge Brente, ish-ministri i jashtëm i Norvegjisë, me të cilin përveç bashkëpunimit dhe miqësisë, na lidh edhe përdorimi i atleteve në kostumin zyrtar???”, kështu shkruan Rama në facebook1569541476978.png
 
Top