• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Fotot më të bukura të lindjeve

NeVertiti

Kohe & Stine
Staf në FV.AL


Shoqata Ndërkombëtare e Fotografëve Profesionistë të Lindjes ka publikuar fituesit e konkursit Fotoja e Vitit 2015.
Fituesit janë përzgjedhur me sistem pikësh dhe janë gjykuar mbi teknikën e përdorur dhe emocionin që kanë përçuar me fotografinë e tyre konkurruese.

Fituesja për këtë vit është fotografja Nichole Hanna, e cila ka kapur momentin kur një nëne i jepet në dorë për herë të parë foshnja e saj.


/ Top Channel

 
Top