Fragmentet me te bukura nga romanet e Brunilda Zllami.

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Fragmentet me te bukura nga romanet e Brunilda Zllami.

Dukej sikur të gjithë e pyesnin për të.
Edhe rrugët ,dritat e natës ,yjet .
" Ku është dashuria jote ".
Por ai nuk dinte si të përgjigjej .اfarë t'iu thoshte ?Që njerëzit nuk e pranonin një vajzë të njomë , që është e detyruar të luaj një rol që nuk i përket ?
Që ai e la se nuk duronte dot faktin se dikush tjetër e kishte prekur para tij ?
Një mashkull që ka pasur dy a më shumë të dashura konsiderohet HERO ,kurse një vajzë e PثRDALث .
Pse virgjëria e femrës konsiderohet si pastërti dhe vyryt i saj kur ai që e ka marrë mund të jetë më i pistë se llumi ?
Apo sepse femrat sado të mira të jenë nuk mund të krahasohen me meshkujt ,qenie superiore ...
"Matilda"
 
Top