Gabimi më i madh që bën gjithmonë pas lyerjes së flokëve

auto_27264a3bd4eebdc21c1409484ef9f63d1497358927.jpg

Një prej pyetjeve më të shpeshta që merr gjithmonë përgjigje të ndryshme është larja e flokëve pas lyerjes. A mund t’i laj menjëherë pas lyerjes? Pse duhet të pres për t’i larë? Sa duhet të pres? Janë disa nga pyetjet që, me siguri, i ke dëgjuar vazhdimisht dhe nuk ke marrë një përgjigje të saktë.

A mund t’i laj flokët menjëherë pas lyerjes?

ثshtë një pyetje që ka opinione të ndryshme. Përgjigjja më e mirë do të ishte PO, mund t’i lash flokët pas lyerjes, por në shumë raste nuk duhet ta bësh. Duhet të presësh.

Mund të tingëllojë si një përgjgje e paqartë, por merr kuptim me një argument. Sipas ekspertëve, që të marrin ngjyrën që ke dashur, flokët kanë nevojë të përshtaten për disa orë me bojën, në mënyrë që edhe kutikulat të ngjyrosen. Kështu, sipas këtij shpjegimi, nëse i lan flokët menjëherë pasi i ke lyer, nuk është e garantuar që ngjyra do të jetë ajo që doje.

"Pasi i ke lyer flokët, duhet të presësh të paktën 72 orë nga larja e parë pas bojës" - thotë Eva Scrivo, hairstylist në New York. "Duhen plot tri ditë që kutikulat të lyhen plotësisht, sepse kjo e bën edhe ngjyrën më rezistente. "

Kështu, pas bojës, larja e parë duhet aplikuar pas tri ditësh. syri net
 

Moonlight

With or Without u
Staf në FV.AL
Pse vertet ka qe pas bojes (dhe larjes se tyre ne parukeri) shkojne dhe i lajne?
Po gjynah krehja qe i kane bere :p
 
Top