Gezuar Pashket!

Gezuar Pashket gjithe besimtareve ortodokse!!! te kishes se Nolit ! ?

Zoti ju bekofte dhe ju mbushte zemrat me miresi dhe dashuri per veten tuaj dhe njerezimin!
 

Ivy

Fakte ska,veç interpretime.
Pa futur ne mes ceshtjen e Nolit,Gezuar te gjitheve!
Ne keto kohe te veshtira le ti lutemi Zotit te na dhuroj shprese dhe drite!
Krishti u ngjall!
 
Top