Gjenocidi françez në Algjeri!

ricky_ch

******
اfarë nuk përfundoi Hitleri vazhduan françezët....

[video=youtube;HNltBbihf-Q]https://www.youtube.com/watch?v=HNltBbihf-Q[/video]

 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Titulli: Gjenocidi françez në Algjeri!

Franca e lirise dhe e barazise? Jo ne asnje menyre jo, kurre jo sepse veprat franceze flasin vete:

 
Top