Gjenocidi Indonezian ne Timor!

ricky_ch

******
Pe: Gjenocidi Indonezian ne Timor!

Sigurisht që nuk është gjë mirë, por kjo është
s'ikur të krahasosh buburecin me elefantin,
apo mungesë informatash se çfarë ka ndodhur
tjetërkah, ose bëheni s'ikur nuk dijni asgjë!


p.s. kolonizimi i Amerikës mbi 200 milion.....
 
Redaktimi i fundit:

kitrra 123

plak gjufurrak
V.I.P
Titulli: Pe: Gjenocidi Indonezian ne Timor!

Sigurisht që nuk është gjë mirë, por kjo është
s'ikur të krahasosh buburecin me elefantin,
apo mungesë informatash se çfarë ka ndodhur
tjetërkah, ose bëheni s'ikur nuk dijni asgjë!


p.s. kolonizimi i Amerikës mbi 200 milion.....

Ah, po eshte ajo llogaritja pa laps, dmth. llogaritja sipas metodes se tahminit (cdo vrasje ne bote eshte nen ndikim direkt o indirekt te USA, Angli dhe Cifut).

Tani po ja futem lapsin sipas metodes TAHMINO-re e di cfare me doli??????

Atje, ky Muhamedi qe zakonisht bente pushtime me mjalt dhe lule, pahiri, ama vetem atehere pahiri, shfarosi nje fis ne disa fshatra. Cfarosi hiq me pak se 600 burra. Pra te kuptohemi vetem kesaj radhe :p

Une ja futa lapsin statistikor me rritje 2 % dhe per cudi me doli se ishte masakrues i madhe se u bene miliona ;)

Uroje qe Muhamedi te mos kete bere tjera masakra atyre viteve se do na del numri qamet :hmm:
 

ricky_ch

******
Pe: Titulli: Pe: Gjenocidi Indonezian ne Timor!

Ah, po eshte ajo llogaritja pa laps, dmth. llogaritja sipas metodes se tahminit (cdo vrasje ne bote eshte nen ndikim direkt o indirekt te USA, Angli dhe Cifut).

Tani po ja futem lapsin sipas metodes TAHMINO-re e di cfare me doli??????

Atje, ky Muhamedi qe zakonisht bente pushtime me mjalt dhe lule, pahiri, ama vetem atehere pahiri, shfarosi nje fis ne disa fshatra. Cfarosi hiq me pak se 600 burra. Pra te kuptohemi vetem kesaj radhe :p

Une ja futa lapsin statistikor me rritje 2 % dhe per cudi me doli se ishte masakrues i madhe se u bene miliona ;)

Uroje qe Muhamedi te mos kete bere tjera masakra atyre viteve se do na del numri qamet :hmm:

Normal që ti ja fut.
Islami ne Spanjë gati 1000 vjet ka qenë
dhe ku janë masakrat?

Muhamedi i ka luftuarë vetëm armiqtë. Ato milionat e
tu i ke vetëm në mendje.

Po sidoqoftë, këto maskarat që unë kam përmendur
janë kohës më të re , të argumentuar: shek 19, 20 dhe 21.
Tungjatjeta!

 
Redaktimi i fundit:

Lauri

Anunnak
Titulli: Pe: Titulli: Pe: Gjenocidi Indonezian ne Timor!

Normal që ti ja fut.
Islami ne Spanjë gati 1000 vjet ka qenë
dhe ku janë masakrat?

Po ju futem ne mes te debatet, por me ben pershtypjen kjo perjudha 1000 vjecere.???????


Pervec kesaj Ricky, kur "islami" u debua nga Spanja, nuk ish akoma nje islam sic po mendon ti. e ceka diku tjeter po nuk me ndoqen ata qe kane studiuar...!
 

kitrra 123

plak gjufurrak
V.I.P
Titulli: Pe: Titulli: Pe: Gjenocidi Indonezian ne Timor!

Normal që ti ja fut.
Islami ne Spanjë gati 1000 vjet ka qenë
dhe ku janë masakrat?

Muhamedi i ka luftuarë vetëm armiqtë. Ato milionat e
tu i ke vetëm në mendje.

Hhahahahahahahaha :urra::urra: armiqt ne tokat e tyre :gjuhe::gjuhe: shihja more logjiken :gjuhe: shkonte Muhamedi ne tokat e huaja dhe luftonte armiqet :tv::tv:
 

ricky_ch

******
Pe: Titulli: Pe: Gjenocidi Indonezian ne Timor!

Ah, po eshte ajo llogaritja pa laps, dmth. llogaritja sipas metodes se tahminit (cdo vrasje ne bote eshte nen ndikim direkt o indirekt te USA, Angli dhe Cifut).

Tani po ja futem lapsin sipas metodes TAHMINO-re e di cfare me doli??????

Atje, ky Muhamedi qe zakonisht bente pushtime me mjalt dhe lule, pahiri, ama vetem atehere pahiri, shfarosi nje fis ne disa fshatra. Cfarosi hiq me pak se 600 burra. Pra te kuptohemi vetem kesaj radhe :p

Une ja futa lapsin statistikor me rritje 2 % dhe per cudi me doli se ishte masakrues i madhe se u bene miliona ;)

Uroje qe Muhamedi te mos kete bere tjera masakra atyre viteve se do na del numri qamet :hmm:

Hajde vëlla tregoi pra ti ku i pe ata milona????

Veç në ëndërr në i paçe parë.
 

kitrra 123

plak gjufurrak
V.I.P
Titulli: Pe: Titulli: Pe: Gjenocidi Indonezian ne Timor!

Hajde vëlla tregoi pra ti ku i pe ata milona????

Veç në ëndërr në i paçe parë.

Sa here kemi bere statistika se bashku i ke lene ne gjysme. Ti kisha treguar, madje mundoje pak koken sepse nuk e ke vetem per ta mbajtur ballancen, ngase te treguar e ke, por ti si kupton :foot
 

ricky_ch

******
Pe: Titulli: Pe: Titulli: Pe: Gjenocidi Indonezian ne Timor!

Sa here kemi bere statistika se bashku i ke lene ne gjysme. Ti kisha treguar, madje mundoje pak koken sepse nuk e ke vetem per ta mbajtur ballancen, ngase te treguar e ke, por ti si kupton :foot

Hajgare po bën? Ti i injoron milionat e 200 viteve të fundit,
e më tregon për Kohën e Gurit!

Bëji mor ananalizat në dy shtylla:
1 në të majtë dhe 1 në të djathtë, se statistika!
Nuk kam kundër asgjë për faktet që flasin!!!
 

kitrra 123

plak gjufurrak
V.I.P
Titulli: Pe: Titulli: Pe: Titulli: Pe: Gjenocidi Indonezian ne Timor!

Hajgare po bën? Ti i injoron milionat e 200 viteve të fundit,
e më tregon për Kohën e Gurit!

Te thashe qe si merr vesh ti dhe nuk eshte hera e pare.
 
Top