Gjenocidi turk ne Armeni!!!!

kitrra 123

plak gjufurrak
V.I.P
Meq eshte fundjave pse mos te mesojme ca histori boterore.

 

kitrra 123

plak gjufurrak
V.I.P
Titulli: Vajzat-Perëndesha të Nepalit

[video=youtube;gE-XI6blXB0]https://www.youtube.com/watch?v=gE-XI6blXB0#t=133[/video]
 

ricky_ch

******
Pe: Gjenocidi turk ne Armeni!!!!

Po turqit s'kanë qenë të civilizuarë, Europa është
e civilizuar!

Këto mund t'i numroni me një laps të thjesht,
për të tjerat iu duhet një PC me procesor I7.
 

ricky_ch

******
Pe: Gjenocidi turk ne Armeni!!!!

[video=youtube;-7JtJx8uwqk]https://www.youtube.com/watch?v=-7JtJx8uwqk[/video]
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Titulli: Gjenocidi turk ne Armeni!!!!

Dhe ajo cfare eshte me interesante ricky, nuk po jane turqit ata qe po e mohojne ketu !
 

ricky_ch

******
Pe: Titulli: Gjenocidi turk ne Armeni!!!!

...bile edhe foto të judëve përdorën kinse janë të armenëve!

 

ricky_ch

******
Pe: Gjenocidi turk ne Armeni!!!!

FALSIFIKIMI i gjenocidit i armenian duhet dënuarë publikisht:

[video=youtube;va-ZVLwWgfc]https://www.youtube.com/watch?v=va-ZVLwWgfc&list=PL1FB6B2B7A18389BD[/video]
 
Top