Gjëzëtari: Gjëza logjike

Desa

Felix - Culpa
Mund të thuash tre ditë njëra pas tjetrës, por pa përmendur: e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e dielë?
 

Desa

Felix - Culpa
Tjetra:
Nëse një mjek ju jep 3 pilula dhe ju thotë të merrni një në çdo gjysmë ore. Për sa kohë do i mbaroni të trijat?
 
Top