Gju me gju me adminat...

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
Mos kujtoni se do ju qajme hallin jo thjesht do tallimemi sa te shembemi ne kete teme.. :p
 

Frank

Mysybet Anëtar. :D
A ti ke ik per lesh ????
Nuk e kruajne me jo, aq e kane 2 postime dhe bishtin nder shale ?????
 

Ledia

ShKoDrAnE.4.eVeR
nje pytje nga mesi salles si popull i thjeshte qe jam e nuk kuptoj mire nga adminlleku.. admin linde apo behesh?
 

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
ne kemi lind,,, ti ndoshta behesh.. :p
 

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
ene un. :D
 
Top