Gju me gju me adminat...

Vinjol

Status Online....... Po zihem me grate e forumit
@Ledia kur u ba dhe XHelozi Adm.........

Ca don m a shume ti :p :p :p :p
 

Bebw

❌Once✖
Staf në FV.AL
Jo jo asnji pun ske veq se di a e len boçoja me dal me.ty gjiro 😄
Jo po foli se vetem qy nuk e ka marr vesh qe jam grua me burre 😛perfiton nga mungesa corazonit tim @WxP 😛
 

Desa

Felix - Culpa
/ me merr pozicion gju m'gju me desen ene presim surpizen 😛🤣🤣🤣
Hë më tregon pastaj edhe mua se si surprizon ajo? 🤣
@Bebw mir që nuk është gjoks me gjoks apo ballkon si i thonë tani 🤣🤣
 
Top