Gostivar: Gruaja I Jep Dajak Burrit Në Kafene


80DB7225-C851-4508-AACC-432A12458CEC.jpeg

Gostivar: Gruaja I Jep Dajak Burrit Në Kafene​


Dje rreth orës 16.30 S.A nga Gostivari ka den oncuar në pol icinë e Gostivarit se rreth orës 15:00 është su lmuar fiz ikisht me mjet të rëndë nga gruaja e tij S.S (59) poashtu nga Gostivari në një objekt hotelereik.
Pol icia pastaj ka marrë në pyetje gruan nga Gostivari dhe po punon në zbardhjen e ras tit dhe pastaj do të ngritet p adi ad ekuate.https://news21post.com/
 

80DB7225-C851-4508-AACC-432A12458CEC.jpeg

Gostivar: Gruaja I Jep Dajak Burrit Në Kafene​


Dje rreth orës 16.30 S.A nga Gostivari ka den oncuar në pol icinë e Gostivarit se rreth orës 15:00 është su lmuar fiz ikisht me mjet të rëndë nga gruaja e tij S.S (59) poashtu nga Gostivari në një objekt hotelereik.
Pol icia pastaj ka marrë në pyetje gruan nga Gostivari dhe po punon në zbardhjen e ras tit dhe pastaj do të ngritet p adi ad ekuate.https://news21post.com/
Paska gra jo shaka Gostivari.
 

kitrra 123

plak gjufurrak
V.I.P
Normal, edhe shkon hotel edhe si tregon gruas se ku ka shku.
 

NjeZePraneJush

Antarë i Respektuar
Mendoj se nje sjellje e tille, e prodhuar apo e perdorur prej sejciles gjini, eshte e pa justifikueshme dhe tregon nivel te dobet.

Mbetet te qartesohet "objekti hotelerik" pasi perrben ndoshta nje hallke mjaft deshmuese per arsyen e vertete te kesaj shprehjeje te edukates dhe njerzillikut.
 
Top