Gratë më të bukura sipas shenjave

DeliriumMind

Antarë i Respektuar
Zodiaku mund të tregojë me shpeshtësi më të madhe disa shenja, të cilat tentojnë të tregojnë se cilat gra kanë tiparet më magjepsëse në imagjinatën e përbashkët: le ta shohim këtë përmes renditjes sonë.

Ujori

Ato duhet të “zbulohen”, duke pasur parasysh tendencën e tyre për ta treguar veten pak në sytë e shumicës, por ato fshehin një bukuri dhe magnetizëm të madh që duhet të zbulohet. Zakonisht të lindurat nën këtë shenjë mund të mbështeten në një numër të madh dhuntish, për të tërhequr një partner të mundshëm.

Virgjëresha

Të qënit shumë maniake për vogëlsira dhe vëmendja ndaj detajeve reflektohet gjithashtu në estetikën e të lindurave nën këtë shenjë, të cilat shfaqen pothuajse gjithmonë në rregull e të përsosura, pa qenë kurrë “ekstrem”, një aspekt që vlerësohet nga një numër gjithnjë e më i madh njerëzish.

Peshqit

Eksponentët femërore të shenjës të lindur nën shenjën e Peshqve pa dyshim mbështeten në një përzemërsi dhe pozitivitet të madh që padyshim prek çdo aspekt të jetës së tyre. Takimi me një grua të lindur në shenjën e Peshqve ka tendencë të përcaktojë jo vetëm partnerin por edhe miqësitë. Ato përqendrohen shumë në thjeshtësinë dhe vërtetësinë sesa në ndihmën e makijazhit.

Peshorja

Shpesh pjesë e kësaj kategorie janë bukuritë e mirëfillta, të ashtuquajturat “vajzat e derës ngjitur”, një kategori që është gjithmonë shumë e lakmuar dhe e vlerësuar pikërisht për sinqeritetin dhe qetësinë e madhe që shfaqet nga të lindurat nën shenjën e Peshores. Tërheqja seksuale dhe kujdesi i madh për trupin nuk lihen pas dore.

Bricjapi

Gjithmonë shumë të kërkuara dhe të gjykuara, Bricjapet kanë një karakter të fortë që reflekton një magnetizëm të fortë tashmë në pamjen dhe mënyrat e të vepruarit, shpesh provokuese dhe përgjithësisht tentojnë të joshin, si për të ngacmuar, por edhe për të gjetur një marrëdhënie fikse. Ata që vendosin të dalin me një vajzë të lindur nën këtë shenjë nuk pendohen.
 

Senseo

.
Staf në FV.AL
Ujori

Ato duhet të “zbulohen”, duke pasur parasysh tendencën e tyre për ta treguar veten pak në sytë e shumicës, por ato fshehin një bukuri dhe magnetizëm të madh që duhet të zbulohet. Zakonisht të lindurat nën këtë shenjë mund të mbështeten në një numër të madh dhuntish, për të tërhequr një partner të mundshëm.
Sa shume e du veten o xot ???
 

Desa

Felix - Culpa
As une ?????

Prit te marr nje litar qe ti varim te gjitha dhe te ngelemi vetem ne si opcion ????
Unë vetëofrohem për varje ? nga që nuk e meritoj vendin e dhuruar nga dikush në mungesë syzesh ??????
 

Bebw

❌Once✖
Staf në FV.AL
Zodiaku mund të tregojë me shpeshtësi më të madhe disa shenja, të cilat tentojnë të tregojnë se cilat gra kanë tiparet më magjepsëse në imagjinatën e përbashkët: le ta shohim këtë përmes renditjes sonë.

Ujori

Ato duhet të “zbulohen”, duke pasur parasysh tendencën e tyre për ta treguar veten pak në sytë e shumicës, por ato fshehin një bukuri dhe magnetizëm të madh që duhet të zbulohet. Zakonisht të lindurat nën këtë shenjë mund të mbështeten në një numër të madh dhuntish, për të tërhequr një partner të mundshëm.

Virgjëresha

Të qënit shumë maniake për vogëlsira dhe vëmendja ndaj detajeve reflektohet gjithashtu në estetikën e të lindurave nën këtë shenjë, të cilat shfaqen pothuajse gjithmonë në rregull e të përsosura, pa qenë kurrë “ekstrem”, një aspekt që vlerësohet nga një numër gjithnjë e më i madh njerëzish.

Peshqit

Eksponentët femërore të shenjës të lindur nën shenjën e Peshqve pa dyshim mbështeten në një përzemërsi dhe pozitivitet të madh që padyshim prek çdo aspekt të jetës së tyre. Takimi me një grua të lindur në shenjën e Peshqve ka tendencë të përcaktojë jo vetëm partnerin por edhe miqësitë. Ato përqendrohen shumë në thjeshtësinë dhe vërtetësinë sesa në ndihmën e makijazhit.

Peshorja

Shpesh pjesë e kësaj kategorie janë bukuritë e mirëfillta, të ashtuquajturat “vajzat e derës ngjitur”, një kategori që është gjithmonë shumë e lakmuar dhe e vlerësuar pikërisht për sinqeritetin dhe qetësinë e madhe që shfaqet nga të lindurat nën shenjën e Peshores. Tërheqja seksuale dhe kujdesi i madh për trupin nuk lihen pas dore.

Bricjapi

Gjithmonë shumë të kërkuara dhe të gjykuara, Bricjapet kanë një karakter të fortë që reflekton një magnetizëm të fortë tashmë në pamjen dhe mënyrat e të vepruarit, shpesh provokuese dhe përgjithësisht tentojnë të joshin, si për të ngacmuar, por edhe për të gjetur një marrëdhënie fikse. Ata që vendosin të dalin me një vajzë të lindur nën këtë shenjë nuk pendohen.
?
 
Top