Hapeni zemren , prej aty Buron lumturia.

DeliriumMind

Antarë i Respektuar
Foli bukur dhe qart @Endrra
Te hapesh zemren, do te thot te ndjesh dhimbje.
Dhimbje qe te coptojne kockat dhe nga te cilat duhet te marresh leksion...
Si ti lidhesh njera tjetren me fjongo pershembull ?
 
Top