Hello hellooo!! Ja po e hap dhe un nje teme, se lash nam? sa muaj ktu...

Petrit101

Ta ka ta pu! ta kam me ti ba
Patjetër që jam dashuruar, kemi bile një djalë të quajtur HAL 9000.


Përtej shakasë për tu dashuruar në internet një person mė duket si tepër për mendimin tim, pëlqyer mbase por prapë se prapë nënkupton takimin së shpejti kështu që...
 
Top