Heqet access nick TiRoNc

Mbreti

Sop ne kanalin #Shqiperia
Hiqet per arsye se ka ofenduar nje admin me floode ne kanalin #Shqiperia


[16:13:19] (15:51:42pm) -ChanServ ([email protected])- TiRoNc deleted from #stafi access list.
[16:13:22] (15:51:42pm) -ChanServ ([email protected])- TiRoNc deleted from #ndihme access list.
[16:13:27] (15:51:42pm) -ChanServ ([email protected])- TiRoNc deleted from #shqiperia access list.


Me Rrespekt Mbreti
 

BjOnDi

Anëtar i Respektuar
Titulli: Heqet access nick TiRoNc

C'sht kjo e heqme kshu me apo urdhera nga adminat?
 

Mbreti

Sop ne kanalin #Shqiperia
Titulli: Heqet access nick TiRoNc

E ka heq ai tha kaloje lokset ne forum sepse ska access ai prandaje
 

BjOnDi

Anëtar i Respektuar
Titulli: Heqet access nick TiRoNc

Admin qe nuk ka acc? Po ky shoku admin ka logse? SepseTiRoNc dje u shtua mesa di un, Ktu ka dicka qe nuk shkon...
 

limonade

Antar Aktiv
Titulli: Heqet access nick TiRoNc

[16:38] <TiRoNc> [14:04] <+X^File> 4:04:42pm) (X^File) Ca Ka ?
[16:38] <TiRoNc> [14:04] <+X^File> (14:04:44pm) (Elo) E Bojn Si Mas Qefit
[16:38] <TiRoNc> [14:04] <+X^File> (14:04:50pm) (X^File) Ca Ka Mer
[16:38] <TiRoNc> [14:04] <+X^File> (14:04:51pm) (X^File) ?
[16:38] <TiRoNc> [14:04] <+X^File> (14:05:19pm) (Elo) Po Isha Tu Fol Me Ate Antsy Oby Ne Main I Thash Mrrk Ai Tha O Pederast
[16:38] <TiRoNc> [14:04] <+X^File> (14:05:21pm) (Elo) Ky Tirons
[16:38] <TiRoNc> [14:04] <+X^File> (14:05:24pm) (Elo) Mve Ban Mu
[16:38] <TiRoNc> [14:04] <+X^File> (14:05:25pm) (Elo) Atij
[16:38] <TiRoNc> [14:04] <+X^File> (14:05:29pm) (Elo) Jo
[16:38] <TiRoNc> [14:05] <+Pazzini> Ca Ke Pi Re X^File
[16:38] <TiRoNc> [14:05] <+MosRRIcom> -JavaUser: Alb1410
[16:38] <TiRoNc> [14:06] <+X^File> Po Pi Kafe
[16:38] <TiRoNc> [14:06] <+X^File> TiRoNc
[16:38] <TiRoNc> [14:06] <+X^File> Ka Ankesa
[16:38] <TiRoNc> [14:06] <+X^File> Mos Maj Hater Her Tjeter
[16:38] <TiRoNc> [14:06] <+Pazzini> Lol
[16:38] <TiRoNc> [14:07] <+X^File> Pazzino Ca Ke Bo Ti
[16:38] <TiRoNc> [14:08] <+Pazzini> Hic
[16:38] <TiRoNc> [14:08] <+Pazzini> Jena Stresu Fare
[16:38] <TiRoNc> [14:08] <+X^File> Pse Me
[16:39] <TiRoNc> [14:14] * &uNabLe :p
[16:39] <TiRoNc> [14:14] <+TiRoNc> X^File Per Kte
[16:39] <TiRoNc> [14:14] <+November> :D
[16:39] <TiRoNc> [14:14] <+TiRoNc> Gjo
[16:39] <TiRoNc> [14:14] <+TiRoNc> Jon Sop-at
[16:39] <TiRoNc> [14:15] <+TiRoNc> Se Nuk Isha Ktu
[16:39] <TiRoNc> [14:15] <+MosRRIcom> -JavaUser: Adrian
[16:39] <TiRoNc> [14:15] <+TiRoNc> Ata Te Ankohen
[16:39] <TiRoNc> [14:15] <+TiRoNc> Ke Sop-at
[16:39] <TiRoNc> [14:15] <+X^File> Po Pra Po Sopat Sjan Online
[16:39] <TiRoNc> [14:15] <&uNabLe> TiRoNc Cfare
[16:39] <TiRoNc> [14:15] <&uNabLe> Ka
[16:39] <TiRoNc> [14:15] <&uNabLe> X^File ?
[16:25] <TiRoNc> 14:16] <+TiRoNc> Per Ket I Thash
[16:25] <TiRoNc> [14:16] <&uNabLe> 1 Sec Tani
[16:25] <TiRoNc> [14:16] <+TiRoNc> UNabLe Jo Ska Gjo
[16:25] <TiRoNc> [14:16] <+TiRoNc> So Problem
[16:25] <TiRoNc> [14:17] <&uNabLe> TiRoNc Kur Ska Gjo Pse E Diskutoni Prap
[16:25] <TiRoNc> [14:17] <&uNabLe> ?
[16:25] <TiRoNc> [14:17] <+TiRoNc> Ky E Filloi
[16:25] <TiRoNc> [14:17] <+X^File> Meqe Jan Sopat UNabLe Meru Me Ket
[16:25] <TiRoNc> [14:17] <+TiRoNc> Po Re
[16:25] <TiRoNc> [14:17] <+X^File> O TiRoNc I Ska Majtje Hatri Ktu Kur Shan Ofendon Njeri Ban
[16:25] <TiRoNc> [14:17] <+TiRoNc> UNabLe E Di Muhabetin
[16:25] <TiRoNc> [14:17] <+X^File> Te Jet Isoj Per Tgjith
[16:25] <TiRoNc> [14:17] <+TiRoNc> X^File Smajta Hater
[16:25] <TiRoNc> [14:17] <+TiRoNc> Thjesht Sa I Bona Banin
[16:25] <TiRoNc> [14:17] <+TiRoNc> Ai Erdhi Direkt
[16:25] <TiRoNc> [14:17] <+X^File> Meqe Jan Sopat UNabLe Meru Me Ket
[16:25] <TiRoNc> [14:17] <+TiRoNc> Ke Ndihme
[16:25] <TiRoNc> [14:17] <+TiRoNc> Dhe U Mora Me Ate
[16:25] <TiRoNc> [14:17] <+X^File> Se Po Abuzon
[16:25] <TiRoNc> [14:18] <+TiRoNc> X^File Ti Pse Nderhyn
[16:25] <TiRoNc> [14:18] <+TiRoNc> Ku Ste Takon
[16:25] <TiRoNc> [14:18] <&uNabLe> X^File
[16:25] <TiRoNc> [14:18] <&uNabLe> Prit
[16:25] <TiRoNc> [14:18] <&uNabLe> Te Mbaroj Njeher
[16:25] <TiRoNc> [14:18] <&uNabLe> TiRoNc
[16:25] <TiRoNc> [14:18] <&uNabLe> Pastaj Fol Ti
[16:25] <TiRoNc> [14:18] <&uNabLe> Se Kshu Nuk Marr Vesh Gjo
[16:25] <TiRoNc> [14:18] <+TiRoNc> UNabLe
[16:25] <TiRoNc> [14:18] <+MosRRIcom> -JavaUser: Ervini
[16:25] <TiRoNc> [14:18] <+TiRoNc> Ai Boy`vip
[16:25] <TiRoNc> [14:18] <+TiRoNc> I Tha Ne Main
[16:25] <TiRoNc> [14:18] <+TiRoNc> 1 Useri
[16:25] <TiRoNc> [14:18] <+TiRoNc> Mrrk
[16:25] <TiRoNc> [14:18] <+TiRoNc> Ene Un I Bona Ban
[16:25] <TiRoNc> [14:18] <+TiRoNc> Ky Vje Direkt
[16:25] <TiRoNc> [14:18] <+TiRoNc> Ke Ndihme
[16:25] <TiRoNc> [14:18] <+TiRoNc> Dhe Un I Jap Voice
[16:25] <TiRoNc> Te Erdhen ?
[16:25] <TiRoNc> Deri Ku Kam Thene Okej ?
[16:26] <limonade> po i lexoj
[16:26] <TiRoNc> Ok Se Ka Te Tjera
[16:27] <limonade> silli
[16:28] <TiRoNc> [15:47] <+X^File> Mos I Jep Gojes Shum O Ti
[16:28] <TiRoNc> [15:47] <+X^File> Se Ti Tregoj Un Te Drejtat
[16:28] <TiRoNc> [15:47] <+X^File> Se Kur Bone Ti Nuk Kishte Sop Online
[16:28] <TiRoNc> [15:47] <+X^File> Ok
[16:28] <TiRoNc> 5:47] <X^File> Tse Te Kkishte Sop
[16:28] <TiRoNc> [15:47] <X^File> Ja Kisha Cu I Sopi
[16:28] <TiRoNc> [15:47] <X^File> Plus
[16:28] <TiRoNc> [15:47] <+TiRoNc> Daku Po Flas Me Rregulla Un
[16:28] <TiRoNc> [15:47] <X^File> Me An Te Rregullave
[16:28] <TiRoNc> [15:47] * +Master EJJJJJ
[16:28] <TiRoNc> [15:48] <X^File> Mos I Jip Gojes Se As Duhet Te Jesh Ne Staf
[16:28] <TiRoNc> [15:48] <X^File> Ok
[16:28] <TiRoNc> 15:48] <+TiRoNc> Si Sduhet
[16:28] <TiRoNc> [15:48] <X^File> Po Pra Me Rregulla Po Flas Dhe Un
[16:28] <TiRoNc> [15:48] <+Master> X FILE
[16:28] <TiRoNc> [15:48] <+TiRoNc> Te Jem Ne Staf
[16:28] <TiRoNc> [15:48] <+Master> SEC
[16:28] <TiRoNc> [15:48] <+TiRoNc> Po Perderisa
[16:28] <TiRoNc> [15:48] <X^File> Se Te Boj Suspend Ty Dhe Ai Qe Te Ka Shtu Ty
[16:28] <TiRoNc> [15:48] <+TiRoNc> Jam
[16:28] <TiRoNc> [15:48] <X^File> Po Qe Per Rregulla
[16:31] <TiRoNc> [15:41] <+TiRoNc> Kush E Ka
[16:31] <TiRoNc> [15:41] <+TiRoNc> Vec
[16:31] <TiRoNc> [15:41] <+TiRoNc> Accessin
[16:31] <TiRoNc> [15:41] <+TiRoNc> Ta Heqi
[16:31] <TiRoNc> [15:41] <+TiRoNc> Tashi
[16:31] <TiRoNc> [15:42] <+TiRoNc> :)
[16:31] <TiRoNc> [15:42] <+TiRoNc> Se Sdu Me Bo Nick Drop
[16:31] <TiRoNc> [15:42] <&Aldo> TiRoNc
[16:31] <TiRoNc> [15:42] <&Aldo> Pse Ca Ka Nodh
[16:31] <TiRoNc> [15:42] <+TiRoNc> Sjom Laper Un Me U Qajt Per Aop
[16:31] <TiRoNc> [15:42] <+TiRoNc> Ai Qe E Ka Vu Prap
[16:31] <TiRoNc> [15:42] <+TiRoNc> Ta Heqi
[16:31] <TiRoNc> [15:43] <+TiRoNc> :)
[16:31] <TiRoNc> [15:43] <+Alb_boy> TiRoNc Ca Ke Mer Ca Te Gjet :p
[16:31] <TiRoNc> [15:43] <&Aldo> Pse Kush Te Tha Ty Qe Je Qajt
[16:31] <TiRoNc> [15:43] <&Aldo> Per Aop,?
[16:31] <TiRoNc> [15:43] <+TiRoNc> Aldo Pyt Lale Pyt
[16:31] <TiRoNc> [15:43] <+TiRoNc> Ca Ka Ndodh
[16:31] <TiRoNc> [15:43] <+TiRoNc> :)
[16:31] <TiRoNc> [15:43] <+TiRoNc> Ja Pyt Ket X^File
[16:31] <TiRoNc> [15:43] <&Aldo> Po Mtrego Ti Mer
[16:31] <TiRoNc> [15:43] <&Aldo> Mtrego Ti Re Vlla
[16:31] <TiRoNc> [15:44] <&Aldo> Apo Priton
[16:31] <TiRoNc> [15:44] <&Aldo> A
[16:31] <TiRoNc> [15:44] <+TiRoNc> Ky Ke Me Kerkoi
[16:31] <TiRoNc> [15:44] <+TiRoNc> Shpjegime
[16:31] <TiRoNc> [15:44] <+TiRoNc> Per 1 Ban Qe Bona
[16:31] <TiRoNc> Sa Erdha Hyna Ke Ndihme Dhe Po Te Tregoj Ca Jon Fol
[16:31] <TiRoNc> 15:44] <+TiRoNc> I Thash Sje Sop
[16:31] <TiRoNc> [15:44] <+TiRoNc> Mtha Pse E Do
[16:31] <TiRoNc> [15:44] <+TiRoNc> Me Rregulla Ti
[16:31] <TiRoNc> [15:44] <+TiRoNc> Po I Thash
[16:32] <TiRoNc> 5:44] * Stafi Sets Mode: +v InTeRpoL
[16:32] <TiRoNc> [15:44] <+TiRoNc> Me Futi Nick Suspend
[16:32] <TiRoNc> [15:44] <+TiRoNc> E Me Tha Bo Part Tashi
[16:32] <TiRoNc> [15:44] <+TiRoNc> Ske Mo Aop
[16:32] <TiRoNc> [15:44] <+TiRoNc> Edhe Kshu
[16:32] <TiRoNc> [15:44] <+TiRoNc> Qe Se Du Mo
[16:32] <TiRoNc> [15:44] <+TiRoNc> Hiqeni .
[16:32] <TiRoNc> [15:44] <&Aldo> Po Mir Thjesht Tka Than Qe Esht Gabim,
[16:32] <TiRoNc> [15:44] <&Aldo> Ste Ka Than Ndonje Te Keqe,
[16:32] <TiRoNc> [15:44] <+Banned> O TiRoNc
[16:32] <TiRoNc> [15:44] <+Banned> Nuk T`tha
[16:32] <TiRoNc> [15:44] * +InTeRpoL Hi All
[16:32] <TiRoNc> [15:44] <+Banned> Qe Ske Mo
[16:32] <TiRoNc> [15:44] <+Banned> Access
[16:32] <TiRoNc> [15:44] <+Banned> Thjesht
[16:32] <TiRoNc> [15:44] <&Aldo> Po Aop E Paske Lol
[16:32] <TiRoNc> [15:44] <+Banned> Te Tha Bo Part..
[16:32] <TiRoNc> [15:44] <+TiRoNc> Banned Mtha Bo Part ?
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+Banned> Po
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+Banned> Part.
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+Banned> Po
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+TiRoNc> Po Si Shpjegon
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+TiRoNc> Ti Ket ?
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+Banned> Po Acc
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+Banned> Sta Lujti
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+TiRoNc> Pse Tboja Part ?
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+TiRoNc> Pse Tboja Part ?
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+Banned> Nigjo
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+Banned> Te Shpjegoj
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+X^File> TiRoNc Ta Mar Vesht Un Po Ankohesh Ti Se Spo E Kuptoj
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+Banned> 2 Gjona
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+Banned> X^File
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+Banned> Mundem
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+Banned> 1 Sek
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+Banned> T`lutna
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+Banned> O TiRoNc
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+Banned> Thjesht
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+Banned> Zduhet
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+Banned> Me I Mor
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+Banned> Gjonat
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+Banned> E Chatit
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+Banned> Si Privilegje
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+Banned> Tbazume
[16:32] <TiRoNc> [15:45] <+Banned> Ne Jet Reale
[16:32] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> Ai Te Kerkoi
[16:32] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> Arsyen
[16:32] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> E 1 Bani
[16:32] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> Ti Shum Bukur
[16:32] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> Ja Ipshe
[16:32] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> Ska Asgjo Te Keqe
[16:32] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> Se Ai
[16:32] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> Ste Kerko
[16:32] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> Ty Llogari
[16:32] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> Se Un
[16:32] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> E Ti
[16:32] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> Aopa
[16:32] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> Jena
[16:32] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> Po Bo Sopat
[16:32] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> Me Llafe
[16:32] <TiRoNc> » Aleksus Hyri Ne Kanalin #stafi [[email protected]]
[16:33] <TiRoNc> [15:46] * Stafi Sets Mode: +ao Aleksus Aleksus
[16:33] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> Ndoshta
[16:33] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> Po Futem
[16:33] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> Kot
[16:33] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> Ne Tem
[16:33] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> Po Isha
[16:33] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> Ktu
[16:33] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> Kur Nolli
[16:33] <TiRoNc> [15:46] <+TiRoNc> Banned Ai Ska Te Drejte
[16:33] <TiRoNc> [15:46] <+TiRoNc> Tme Kerkoi
[16:33] <TiRoNc> [15:46] <+TiRoNc> Mu Llogari
[16:33] <TiRoNc> [15:46] <+TiRoNc> 1.
[16:33] <TiRoNc> [15:46] <+TiRoNc> Se Nuk Esht Sop
[16:33] <TiRoNc> [15:46] <+TiRoNc> Esht Root
[16:33] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> Ai Ka Te Drrejt
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+TiRoNc> Le Tjete Ca Te Dete
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+Banned> Me U Mor Me IRC
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+TiRoNc> Kur Tbohet
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+Banned> Jo
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+TiRoNc> Sop
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+Banned> Me Komandat
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+TiRoNc> Tme Kerkoi
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+TiRoNc> Llogari
[16:33] <TiRoNc> [15:46] <+TiRoNc> 1.
[16:33] <TiRoNc> [15:46] <+TiRoNc> Se Nuk Esht Sop
[16:33] <TiRoNc> [15:46] <+TiRoNc> Esht Root
[16:33] <TiRoNc> [15:46] <+Banned> Ai Ka Te Drrejt
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+TiRoNc> Le Tjete Ca Te Dete
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+Banned> Me U Mor Me IRC
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+TiRoNc> Kur Tbohet
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+Banned> Jo
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+TiRoNc> Sop
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+Banned> Me Komandat
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+TiRoNc> Tme Kerkoi
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+TiRoNc> Llogari
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+Banned> Cs Ns Ms
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+Banned> Sek..
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+TiRoNc> E 2ta
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+TiRoNc> Me Futi
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+TiRoNc> Nick
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+Banned> Mnigjo
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+Banned> Se Jom
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+TiRoNc> Supsend
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+TiRoNc> E Me Tha
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+TiRoNc> Me Bo
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+TiRoNc> Part
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+X^File> TiRoNc
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+X^File> TiRoNc
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+TiRoNc> I Bie
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+X^File> TiRoNc
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+X^File> TiRoNc
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+Banned> A Po Mgjon
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+X^File> TiRoNc
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+Banned> A Po Mgjon
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+X^File> TiRoNc
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+Banned> I Her..
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+X^File> Mos I Jep Gojes Shum O Ti
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+X^File> Se Ti Tregoj Un Te Drejtat
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+X^File> Se Kur Bone Ti Nuk Kishte Sop Online
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+X^File> Ok
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+X^File> Se Sbo Dot Ti Ca Te Doj piktori Ty
[16:33] <TiRoNc> [15:47] * Mbreti Sets Mode: +b-v *!*@NetAdmin.Fajtori.Com X^File
[16:33] <TiRoNc> [¤BAN Për Nickun¤]: X^File
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <X^File> Tse Te Kkishte Sop
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <X^File> Ja Kisha Cu I Sopi
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <X^File> Plus
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <+TiRoNc> Daku Po Flas Me Rregulla Un
[16:33] <TiRoNc> [15:47] <X^File> Me An Te Rregullave
[16:33] <TiRoNc> [15:47] * +Master EJJJJJ
[16:33] <TiRoNc> [15:48] <X^File> Mos I Jip Gojes Se As Duhet Te Jesh Ne Staf
[16:33] <TiRoNc> [15:48] <X^File> Ok
[16:33] <TiRoNc> [15:48] <+Master> TIRONC
[16:33] <TiRoNc> [15:48] <+TiRoNc> Si Sduhet
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <X^File> Po Pra Me Rregulla Po Flas Dhe Un
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <+Master> X FILE
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <+TiRoNc> Te Jem Ne Staf
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <+Master> SEC
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <+TiRoNc> Po Perderisa
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <X^File> Se Te Boj Suspend Ty Dhe Ai Qe Te Ka Shtu Ty
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <+TiRoNc> Jam
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <X^File> Po Qe Per Rregulla
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <+TiRoNc> Po Boje Pra
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <+TiRoNc> Sipas
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <+TiRoNc> Rregullave
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <+TiRoNc> As Sma Nin Fare.
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <+Banned> Po Ska Lidhje
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <+Banned> Me Te Nimen
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <+Banned> Mer
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <+Banned> O Cuna
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <+TiRoNc> Jo Mer
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <X^File> Tironc
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <+Banned> Se Chat
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <+TiRoNc> Ta Boj Si
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <+TiRoNc> Jon
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <+Alb_boy> Mbreti Te Pershendes Http://www.youtube.com/watch?v=poGFN65WC-Y&feature=youtube_gdata_player :D
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <+TiRoNc> Rregullat
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <+TiRoNc> Me Bukur Ashu
[16:34] <TiRoNc> [15:48] <+Master> TIRONT SKA DREJT NJE ADMIN ME TE NDERHY ?
[16:34] <TiRoNc> [15:49] <+TiRoNc> Edhe Me Past
[16:34] <TiRoNc> [15:49] <+TiRoNc> Paster
[16:34] <TiRoNc> [15:49] <+TiRoNc> Master Jo Ska
[16:34] <TiRoNc> [15:49] <+Banned> Po Vrl
[16:34] <TiRoNc> [15:49] <+TiRoNc> Vetem Sop Ngjoj Une.
[16:34] <TiRoNc> [15:49] <+Master> OU
[16:34] <TiRoNc> [15:49] <+Banned> Se Jan
[16:34] <TiRoNc> [15:49] <+Banned> Gjona
[16:34] <TiRoNc> [15:49] <+Banned> Tkota
[16:34] <TiRoNc> [15:49] <+Banned> O Ti TiRoNc
[16:34] <TiRoNc> [15:49] <+Banned> Mos E Zgjat
[16:34] <TiRoNc> [15:49] <+Banned> Ket Mhb
[16:34] <TiRoNc> [15:49] <+Banned> Se O Pa Vlera
[16:34] <TiRoNc> [15:49] <+Banned> Gjona Tkota
[16:34] <TiRoNc> [15:49] <+Banned> Thjesht
[16:34] <TiRoNc> [15:49] <+Banned> Her Tjeter
[16:34] <TiRoNc> [15:49] <X^File> Banned
[16:34] <TiRoNc> [15:49] <+TiRoNc> O Pa Vlera Per Ty
[16:34] <TiRoNc> [15:49] <X^File> Lene M,er
[16:34] <TiRoNc> [15:49] <+Banned> Po Spati Sop
[16:34] <TiRoNc> [15:49] <+Banned> Online
[16:34] <TiRoNc> [15:49] <&Aleksus> Cuna
[16:34] <TiRoNc> [15:49] <+TiRoNc> Po Per Mu
[16:34] <TiRoNc> --» TiRoNc Doli Nga Kanali #stafi - [Doli Nga Dhoma]


Me cte drejte eshte hequr ky aop dhe pse eshte hequr nga nje admin a ca eshte ky, kur ne staf ka patur sopa ???
Kur te tjeret shahen dhe cfare nuk thone si fjalore banalesh nuk hiqen as nuk denohen , me kete rast ndodh kjo qe ndodh?
A jeni ne terezi more apo si? Une dje e shtova sot e heq ky se ka inate personale te shkuara?

Ikni aman se na keni merzit me keto lojra femijesh
 

uNabLe

Antarë
Titulli: Heqet access nick TiRoNc

Nuk eshte nje veprim i drejte qe ti hiqet access TiRoNc
 
Redaktimi i fundit:

uNabLe

Antarë
Titulli: Heqet access nick TiRoNc

I Behet Nick Suspend Por Me Vone Me Vijne Me Memo Keto :

[17:05] MemoServ Memo 1 from s3tting (Apr 13 08:11:03 2013 CDT). To delete, type: /msg MemoServ DEL 1
[17:05] MemoServ (15:09:28pm) (SNotice) *** Global -- from NickServ: X^File used UNSUSPEND on tironc ---
 

BjOnDi

Anëtar i Respektuar
Titulli: Heqet access nick TiRoNc

E ku jan flodet ktu??? Ca esht ky suspend kshu mer se keni len nam si re hiqet nji @ pse si ka ven ban te dyve? Po nick suspend pse ja ka ber un nuk shof asnje ofendin asgje te keqe nga @ ktheni acc se ska faj ai te uli koken admini dhe mos te futet aty ku nuk i takon sikur u diskutua nje her ky muhabet aq me keq qe paska qen dhe uNabLe on.
 

InFeRnO

Antar Aktiv
Titulli: Heqet access nick TiRoNc

Me duket nje xhaknxetsi e kote dhe perseri duke vepruar Mbreti ..
 

Mbreti

Sop ne kanalin #Shqiperia
Titulli: Heqet access nick TiRoNc

([email protected]) kete duhet ta kuptosh ti se nga kush u hoq me tha kaloje lokset se skam access ne forum per me e nxjerr i thash per ca arsyje tha ofendon nje adm un thjesht i bera nje reaply asaje ktu ca tha X^File ne prv mua as hoqa as shtova access.....
 
Top