Heqet Fierake_Omel & BOSS Per Arsyje Mos Aktivizimi...!!

Mbreti

Sop ne kanalin #Shqiperia
Heqen per arsyje mos aktivizimi

<@Shqiperia> Fierake_Omel was last seen here 56 days, 1 hour, 53 minutes ago.


<@Shqiperia> BOSS was last seen here 37 days, 18 hours, 59 minutes ago.

-ChanServ- Fierake_Omel deleted from #shqiperia access list.
-
-ChanServ- Fierake_Omel deleted from #ndihme access list.
-
-ChanServ- Fierake_Omel deleted from #stafi access list.
-
-ChanServ- BOSS deleted from #shqiperia access list.
-
-ChanServ- BOSS deleted from #ndihme access list.
-
-ChanServ- BOSS deleted from #stafi access list.

Jepni mendimin e juj te dashur koleg....

Me Rrespekt Mbreti
/B]
 

Mbreti

Sop ne kanalin #Shqiperia
Titulli: Heqet Fierake_Omel & BOSS Per Arsyje Mos Aktivizimi...!!

-
-ChanServ- MaCja-EgEr deleted from #shqiperia access list.
-
-ChanServ- MaCja-EgEr deleted from #ndihme access list.
-
-ChanServ- MaCja-EgEr deleted from #stafi access list.
-

Dhe ky aop heqet per mos aktivizime


Rrespekt Mbreti
 
Top