Heqje accessi per mos aktivizim ne dhomat kryesore #shqiperia #ndihme

PlethTi

Antar Aktiv
Kjo teme hapet per ata aopa qe nuk japin kontributin e tyre sic duhet duke mos u aktivizuar neper dhomat kryesore #shqiperia #ndihme #stafi .
 

PlethTi

Antar Aktiv
Pe: Heqje accessi per mos aktivizim ne dhomat kryesore #shqiperia #ndihme

TONY_SI_SHPIRT is [email protected] * DOKTOR-FEMRASH;-)
TONY_SI_SHPIRT is a registered nick
TONY_SI_SHPIRT on @#ndihme @#Shqiperia
TONY_SI_SHPIRT using Arusha.Albnetwork.net Nje Rrjet, Nje Komb! / One Network, One Nation!
TONY_SI_SHPIRT is available for help.
TONY_SI_SHPIRT has been idle 52mins 20secs, signed on Mon Jun 06 13:44:15
TONY_SI_SHPIRT End of /WHOIS list.

hiqet toni per mos aktivizim ne dhomat kryesore tek dhoma #stafi nuk futet fare

<[MENTION=10978]PlethTi[/MENTION]> !seen tony_si_shpirt
<@Stafi> tony_si_shpirt was last seen here 28 days, 21 hours, 54 minutes ago.
<%Server> PlethTi, Nuk Ka Te Dhena Per tony_si_shpirt Me Vjen Keq!

qe kur jan bashkuar te 2 serverat se kam par ndonjeher e te flasi ne main apo te japi ndihme ,, vetem ne prv flet nganjher ..
 

Indola

Adiafori otan prepei
Pe: Heqje accessi per mos aktivizim ne dhomat kryesore #shqiperia #ndihme

Nuk eshte i detyruar te futet tek stafi ooooo plethi flisni me aop nje here pastaj denoni!!
 
C

calvin

Pe: Heqje accessi per mos aktivizim ne dhomat kryesore #shqiperia #ndihme

ke stafi hyn kush ka deshir, po se per aktivizim se kam pa as un naj her tu dhan ndihme apo tu vu ban :)
 

cent

...Lontano
Pe: Heqje accessi per mos aktivizim ne dhomat kryesore #shqiperia #ndihme

Hiqet Shkodranja ....Nqs Hyn E Shtojm Perseri...!
=======================================
[02:20] <cent> !seen Shkodranja
[02:20] <Ndihme> Shkodranja was last seen here 41 days, 1 hour, 1 minute ago.

[02:23] -ChanServ- Shkodranja deleted from #shqiperia access list.
-
[02:23] -ChanServ- Shkodranja deleted from #ndihme access list.
-
[02:23] -ChanServ- Shkodranja deleted from #stafi access list.
-
 

LoSsT

VIP
Pe: Heqje accessi per mos aktivizim ne dhomat kryesore #shqiperia #ndihme

Hiqen per mos aktivizim...

11:06 L'ultima volta che ho visto nice أ¨ stato 6 giorni, 5 ore, 49 minuti fa.
19:11:08 <@Shqiperia> nina was last seen here 25 days, 20 hours, 9 minutes ago.
@Ndihme> L'ultima volta che ho visto arbeni أ¨ stato 16 giorni, 6 ore, 1 minuto fa.
ihme> L'ultima volta che ho visto rain أ¨ stato 12 giorni, 19 ore, 30 minuti fa.


19:16:18 -ChanServ**** ([email protected])- nice deleted from #shqiperia access list.
19:16:24 -ChanServ**** ([email protected])- nice deleted from #ndihme access list.
19:16:32 -ChanServ**** ([email protected])- nice deleted from #stafi access list.

19:16:41 -ChanServ**** ([email protected])- nina deleted from #stafi access list.
19:17:01 -ChanServ**** ([email protected])- nina deleted from #ndihme access list.
19:17:08 -ChanServ**** ([email protected])- nina deleted from #shqiperia access list.

19:17:36 -ChanServ**** ([email protected])- Arbeni deleted from #shqiperia access list.
19:17:44 -ChanServ**** ([email protected])- Arbeni deleted from #ndihme access list.
19:17:51 -ChanServ**** ([email protected])- Arbeni deleted from #stafi access list.

19:18:08 -ChanServ**** ([email protected])- RAIN deleted from #stafi access list.
19:18:15 -ChanServ**** ([email protected])- RAIN deleted from #ndihme access list.
19:18:21 -ChanServ**** ([email protected])- RAIN deleted from #shqiperia access list.
 

ARMAGEDDON

Antar Aktiv
Titulli: Heqje accessi per mos aktivizim ne dhomat kryesore #shqiperia #ndihme

RAIN, eshte ne durres ka 15 dit.. mos merni vendime direkte konsultohuni me njeri tjetrrin.
Mund te qelloj ndonje aop qe mund te ket qen dhe ircop/sop dhe tregohet mos respektim me kto vendime te prera.
Prandaj mos u nxitoni!
 

LoSsT

VIP
Pe: Heqje accessi per mos aktivizim ne dhomat kryesore #shqiperia #ndihme

E ka temen ne forum kur dikush do te iki me pushime apo ku di une te lajmeroj aty kastile e kemi hap e kemi vene edhe ne topic
 

TimiShijaksi

Anëtar i ri
Pe: Titulli: Heqje accessi per mos aktivizim ne dhomat kryesore #shqiperia #ndihme

RAIN, eshte ne durres ka 15 dit.. mos merni vendime direkte konsultohuni me njeri tjetrrin.
Mund te qelloj ndonje aop qe mund te ket qen dhe ircop/sop dhe tregohet mos respektim me kto vendime te prera.
Prandaj mos u nxitoni!


Armageddon please mos nderhy ne punen e heqeve e shtimeve. Ne qofte se ke ndonje sygjerim o keshill mund te me flasesh mua o Wxp ne chat. Sa per ate qe shkruajte doja te them qe nuk mund ti japim e smund ti mbajm ne akses te gjithe per rrespekt sepse jan te vjeter. Losst e ka shkruajtur mir qe ka nje tem per kto gjera. Kur nuk i behet von ish Sopit o ish ircopit te shkruaj do te thot qe nuk i intereson shum. Kjo gje eshte mosrrespektim per stafin qe punon e merret gjith kohen. Kshuqe edhe te tjer po nuk u futen per ca koh pa paralajmeruar do hiqen...
Ps: WXP please beje kte zon qe ta lexojn vec Sop-et edhe Founder...
 

LoSsT

VIP
Pe: Heqje accessi per mos aktivizim ne dhomat kryesore #shqiperia #ndihme

Lista vazhdon... Sejcilit ju dergua memo me njoftimin perkates... Gjithashtu i kam derguar memo edhe disave qe e frekuentojne nje here ne 2 - 3 dite gjysem ore edhe dalin per paralajmerim... Shnet e tmira

12:58:05 <@Njoni> !seen [mistreci_vip]
12:58:05 <@Ndihme> [mistreci_vip] was last seen here 8 days, 12 hours, 38 minutes ago.
12:58:05 -W0rLd**** ([email protected])- [mistreci_vip] has not been seen by me.

12:55:58 <@Njoni> !seen CoCa_CoLa
12:55:59 <@Ndihme> CoCa_CoLa was last seen here 17 days, 13 hours, 45 minutes ago.

13:04:40 <@Njoni> !seen MaCja-EgEr
13:04:40 <@Ndihme> MaCja-EgEr was last seen here 9 days, 4 hours, 40 minutes ago.

13:13:22 -ChanServ**** ([email protected])- [mistreci_vip] deleted from #shqiperia access list.
13:13:28 -ChanServ**** ([email protected])- [mistreci_vip] deleted from #ndihme access list.
13:13:44 -ChanServ**** ([email protected])- [mistreci_vip] deleted from #stafi access list.

13:14:46 -ChanServ**** ([email protected])- CoCa_CoLa deleted from #stafi access list.
13:14:51 -ChanServ**** ([email protected])- CoCa_CoLa deleted from #ndihme access list.
13:14:55 -ChanServ**** ([email protected])- CoCa_CoLa deleted from #shqiperia access list.

13:15:25 -ChanServ**** ([email protected])- MaCja-EgEr deleted from #shqiperia access list.
13:15:44 -ChanServ**** ([email protected])- MaCja-EgEr deleted from #ndihme access list.
13:15:50 -ChanServ**** ([email protected])- MaCja-EgEr deleted from #stafi access list.
 
Redaktimi i fundit:

Server

Services Oper
Pe: Heqje accessi per mos aktivizim ne dhomat kryesore #shqiperia #ndihme

Hiqen dhe keto nuk kemi nevoj per Aop qe rrin idle apo hyjn rrin 30 min e dalin Hiqen per mos aktivizim ne dhomat kryesore kto nick....


[04:25] -ChanServ- [BoBi] è stato eliminato dalla lista di accesso di #shqiperia.
[04:25] -ChanServ- [BoBi] è stato eliminato dalla lista di accesso di #ndihme.
[04:25] -ChanServ- [BoBi] è stato eliminato dalla lista di accesso di #stafi.
[04:28] -ChanServ- ajselaa è stato eliminato dalla lista di accesso di #shqiperia.
[04:28] -ChanServ- ajselaa è stato eliminato dalla lista di accesso di #ndihme.
[04:28] -ChanServ- ajselaa è stato eliminato dalla lista di accesso di #stafi.
[04:35] -ChanServ- aCcepT non trovato nella lista nella lista di accesso di #Shqiperia.
[04:35] -ChanServ- aCcepT è stato eliminato dalla lista di accesso di #ndihme.
[04:35] -ChanServ- aCcepT non trovato nella lista nella lista di accesso di #stafi.
[04:38] -ChanServ- KINEZI è stato eliminato dalla lista di accesso di #shqiperia.
[04:38] -ChanServ- KINEZI è stato eliminato dalla lista di accesso di #ndihme.
[04:38] -ChanServ- KINEZI è stato eliminato dalla lista di accesso di #stafi.
[04:38] -ChanServ- KENT è stato eliminato dalla lista di accesso di #shqiperia.
[04:39] -ChanServ- KENT è stato eliminato dalla lista di accesso di #ndihme.
[04:39] -ChanServ- KENT è stato eliminato dalla lista di accesso di #stafi.
[04:39] -ChanServ- Mistreci_i_Vogel è stato eliminato dalla lista di accesso di #stafi.
[04:39] -ChanServ- Mistreci_i_Vogel è stato eliminato dalla lista di accesso di #ndihme.
[04:39] -ChanServ- Mistreci_i_Vogel è stato eliminato dalla lista di accesso di #shqiperia.
[04:40] -ChanServ- KaTuRi è stato eliminato dalla lista di accesso di #shqiperia.
[04:40] -ChanServ- KaTuRi è stato eliminato dalla lista di accesso di #ndihme.
[04:40] -ChanServ- KaTuRi è stato eliminato dalla lista di accesso di #stafi.
[04:42] -ChanServ- brb è stato eliminato dalla lista di accesso di #stafi.
[04:42] -ChanServ- brb è stato eliminato dalla lista di accesso di #ndihme.
[04:42] -ChanServ- brb è stato eliminato dalla lista di accesso di #shqiperia.
[04:44] -ChanServ- redi è stato eliminato dalla lista di accesso di #shqiperia.
[04:44] -ChanServ- redi è stato eliminato dalla lista di accesso di #ndihme.
[04:44] -ChanServ- redi è stato eliminato dalla lista di accesso di #stafi.
[04:50] -ChanServ- CaSaNoVa è stato eliminato dalla lista di accesso di #shqiperia.
[04:51] -ChanServ- CaSaNoVa è stato eliminato dalla lista di accesso di #ndihme.
[04:51] -ChanServ- CaSaNoVa è stato eliminato dalla lista di accesso di #stafi.
 

BuRreLsss

Anëtar i Nderuar
Titulli: Heqje accessi per mos aktivizim ne dhomat kryesore #shqiperia #ndihme

[23:28] -ChanServ- 73 5 MaCja-EgEr

Kjo sikur ishte heq iher ?!

Server ai me nick [BoBi] mesa di une eshte ai me nick [JuVentuS] dhe ai ka qene aktiv gjithe jeten e vet ne chat...
 

Server

Services Oper
Pe: Heqje accessi per mos aktivizim ne dhomat kryesore #shqiperia #ndihme

rishtohet nick [Juventus] eshte heq tjeter per tjeter ngelen duke ba nick dispaly :D

[22:33] -ChanServ- [BoBi] aggiunto alla lista di accesso di #shqiperia con il livello 5.
[22:33] -ChanServ- [BoBi] aggiunto alla lista di accesso di #ndihme con il livello 5.
[22:33] -ChanServ- [BoBi] aggiunto alla lista di accesso di #stafi con il livello 3.
 

Server

Services Oper
Pe: Heqje accessi per mos aktivizim ne dhomat kryesore #shqiperia #ndihme

Aopat Qe Jan Hequr Kan Dhe Memo Skeni Pse Lodheni Duke Dhen Shpjegime :) Flm Per Mirkuptimin..

[22:35] -MemoServ- Il nick [22:33] non è registrato.
[22:35] -MemoServ- Memo inviato a ajselaa.
[22:36] -MemoServ- Memo inviato a aCcepT.
[22:36] -MemoServ- Memo inviato a KINEZI.
[22:36] -MemoServ- Memo inviato a KENT.
[22:36] -MemoServ- Memo inviato a Mistreci_i_Vogel.
[22:37] -MemoServ- Memo inviato a KaTuRi.
[22:37] -MemoServ- Memo inviato a brb.
[22:37] -MemoServ- Memo inviato a redi.
[22:37] -MemoServ- Memo inviato a CaSaNoVa.
[22:38] -MemoServ- Memo inviato a [mistreci_vip].
[22:38] -MemoServ- Memo inviato a CoCa_CoLa.
 

Server

Services Oper
Pe: Heqje accessi per mos aktivizim ne dhomat kryesore #shqiperia #ndihme

Rishtohen perseri gjith pasi u konsultuam me Founder WxP
 

Shoku_vjeter

Anëtar i Nderuar
Titulli: Heqje accessi per mos aktivizim ne dhomat kryesore #shqiperia #ndihme

Hiqen per mosaktivizim aop-at ,

coko
slasher
xzy


Master dhe Adi_El kane shqyrtu rastet.

Per arsye aksesi ne zonen sop te forumit postimin e bera une.
 

Ledia

ShKoDrAnE.4.eVeR
Titulli: Heqje accessi per mos aktivizim ne dhomat kryesore #shqiperia #ndihme

Coko jam une ma . ca doni me heq ju kur une e kam dorzu vet acc. ju sjeni ne metro asnjeri
 

Adi_el

Founder
Titulli: Heqje accessi per mos aktivizim ne dhomat kryesore #shqiperia #ndihme

po mire me pse sthua ti qe jam une
 

Ledia

ShKoDrAnE.4.eVeR
Weeeee me 5 maj e paskam dorzu acc une i bie 7 vjet
Tsshi me 5 maj do e lyp prap ( por e di se sma jep ) ?????
 
Top