Hiqet dhe Beba^Ogel me deshiren e saj.

BuRreLsss

Anëtar i Nderuar
Tek #stafi

[01:34] <+BeBa^OgeL> oo PiRaTi plz ma hiq aop
[01:34] <&PiRaTi> BeBa^OgeL sec
[01:34] <+BeBa^OgeL> se smerem me lapanoza un
[01:34] <+BeBa^OgeL> PiRaTi plz
[01:34] <+BeBa^OgeL> ma hiq
[01:34] <+BeBa^OgeL> s sdi
[01:34] <&Mbreti> Sisi ca te tha Mbreti ti ke lokse gjej
[01:34] <&PiRaTi> BeBa^OgeL te mbaroj pak
[01:34] <&PiRaTi> une
[01:34] <&PiRaTi> dhe vazhdoj
[01:34] <&PiRaTi> me ty
[01:35] * BeBa^OgeL ([email protected]) has left #stafi

Tek #shqiperia

[01:38] <BeBa^OgeL> kush do em thot si ta heq ket aop
[01:38] <@KYLE-XY> BeBa^OgeL zdo heqesh aop ti jo
[01:38] <+mr_bean> BeBa^OgeL:
[01:38] <@KYLE-XY> po pusho
[01:38] <+mr_bean> BeBa^OgeL:
[01:38] <@KYLE-XY> :)
[01:39] <+Sh3jTaN1> mr_bean a je tu tall lesht me mua ti tani
[01:39] <+mr_bean> ec sec pv
[01:39] <BeBa^OgeL> o KYLE-XY do e heq se sdo hy me nchat
[01:39] <+mr_bean> Sh3jTaN1: ti e di qe nuk tallem naj here une o bos
[01:39] <BeBa^OgeL> ktu qekan te ter koti
[01:39] <BeBa^OgeL> njeres fallco
[01:39] <+mr_bean> BeBa^OgeL:
[01:39] <BeBa^OgeL> jan ber me keq se grat meren em dhafe
[01:39] <+mr_bean> po flas me ty
[01:39] <+mr_bean> une
[01:40] <&albanian_kajzer> BeBa^OgeL se do me aop-in ti
[01:40] <&albanian_kajzer> ?
[01:40] * JULIAN_IT ([email protected]) has joined #Shqiperia
[01:40] <+mr_bean> albanian_kajzer:
[01:40] <BeBa^OgeL> albanian_kajzer po ma hiq plz
[01:40] <+mr_bean> lene mer
[01:40] <&albanian_kajzer> ok
[01:40] <BeBa^OgeL> flm

[01:40] -ChanServ- BeBa^OgeL deleted from #Shqiperia access list.
---
[01:40] -ChanServ- BeBa^OgeL deleted from #ndihme access list.
---
[01:40] -ChanServ- BeBa^OgeL deleted from #stafi access list.
---
 

BjOnDi

Anëtar i Respektuar
Titulli: Hiqet dhe Beba^Ogel me deshiren e saj.

Kur u shtua e kishte me qef te madh.
 

Shoku_vjeter

Anëtar i Nderuar
Titulli: Hiqet dhe Beba^Ogel me deshiren e saj.

Beba^Ogel rikthehet ne staf aop.
Me vjen keq qe nuk meret as mundimi me i vogel per tu sqaruar me userin dhe per ta mbajtur ate prane stafit.
 

Vajza

Kupa me kapak, kupa pa kapak.
Staf në FV.AL
Titulli: Hiqet dhe Beba^Ogel me deshiren e saj.

Beba^Ogel rikthehet ne staf aop.
Me vjen keq qe nuk meret as mundimi me i vogel per tu sqaruar me userin dhe per ta mbajtur ate prane stafit.
Me ca nick je nchat, mqafsh lool
 
Top