Hiqet nga acc Trip

Harem

Antarë
Kam hequr nga Aop Nick Trip per arsyeje ofendim ne kanalin #Stafi kundrejt aop Alesia per me teper flasin logset me poshte.. pres mendimin e kolegeve tjere dhe Founderit per nje mendim te perbashket ne denim permanent apo denim javor... per me shume keni logset me poshte qe kam arritur te siguroj..


Session Start: Fri Apr 28 15:21:40 2017
Session Ident: #Stafi
[15:21] * Now talking in #Stafi
[15:21] * Topic is '4"Only #Shqiperia Staff" Qendroni te informuar rreth ngjarjeve ne lidhje me menaxhimin e #Shqiperia ne: http://www.forumivirtual.com/rreth-kanalit-shqip-ria-184/rregullorja-per-aop-sop-24552/'
[15:21] * Set by miku on Tue Apr 18 16:36:33
[15:21] -Stafi- [#Stafi] VINI RE: Pseudonime te tipit Gay/Less Tashme lejohen te hyjne ne #Shqiperia. Ndersa sjellja dhe fjalori ofendues/kercenues ndaj kujtdoqofte ndeshkohet me ban ose kick.
[15:21] <+alesia> Shko gjetke
[15:21] <+Trip> ate qe te pyeta
[15:21] <+Trip> pastaj
[15:21] <+alesia> Jo me mua
[15:21] <&Atte> ckeni mer
[15:21] <+Trip> me te tjerat
[15:21] <+alesia> Trip
[15:21] <+Trip> he
[15:21] <+alesia> Jo me mua thash
[15:22] <+Trip> me ke
[15:22] <+alesia> Kaq po te them
[15:22] <+Trip> po shkerdhehesh
[15:22] <+Trip> ne prv
[15:22] <+Trip> ?
[15:22] <+alesia> Se spyes une kush je ok
[15:22] <&Atte> avash njeher
[15:22] <+Trip> e moj
[15:22] <+Trip> se pyetje bera
[15:22] <&Atte> Trip: cke mer?
[15:22] <+Trip> mo u nxe
[15:22] <+Trip> ue
[15:22] <+Trip> :)
[15:22] <+alesia> Ti je nje cop malaka vlaka
[15:22] <+alesia> Qe sdi pse mer frym akoma
[15:22] <+alesia> Debil
[15:23] <+Trip> o buce
[15:23] * Quits: +Trip ([email protected]) (User has been banned from Fajtori.Com (7Proxy/Ofendime/Flood/Abuzime))
[15:23] * Parts: +alesia ([email protected]) (parting...)
[15:23] <&Atte> lol
[15:23] <&Atte> ma le kb gati
 
Top