Histori personale, Bajraktari i fundit i Hotit

Lauri

Anunnak
Bajraktari mysliman i fshatit me mbi 500 shtëpi katolike

Në fshatin kufitar Hot të Malësisë së Madhe, aty ku numërohen mbi 500 shtëpi katolike, jeton bajraktari mysliman i këtij fshati, Ermir Bajraktari, në tokën e të cilit ngrihet edhe kisha e fshatit.

Malësorët e respektojnë dhe e nderojnë këtë burrë, si bajraktarin e zonës. Ai është ndër burrat që ftohet për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve të ndryshme dhe faljen e gjaqeve.
/bota sot
Histori personale, Bajraktari i fundit i Hotit

 

Aver

VIP
Titulli: Histori personale, Bajraktari i fundit i Hotit

Shembull i mire per bashkejetesen nderfetare : )
 

Lauri

Anunnak
Titulli: Histori personale, Bajraktari i fundit i Hotit

Veziri i paska thene qe do behesh bajraktar nqs do behesh mysliman. Mysliman me interes mbranda nje dite, dhe pa dite asgje mbi islamin, keshtu jane bere mysliman shqiptaret.
Ose ndryshe kjo quhen Kriptokrishterim, Mysliman diten e katolik naten, vetem keshtu mbijetonin familjet shqiptare. Ja pse shquhemi per tolerance fetare.

Kriptokrishterimi ne Shqiperi: Nj
 

Vvetoni

Larguar
Titulli: Histori personale, Bajraktari i fundit i Hotit

Sa mirë. Kjo është bashkjetesë fetare që e kemi vetëm ne shqiptaret, një mrekulli mes popullit tonë që nuk do e prek njeri.
 
Top