Histori Shqiptare!

Desa

Felix - Culpa
p.s. Nese ka teme te ngjashme bashkoheni, une nuk e gjeta ne search.

Gjurmë Shqiptare dhe Gjurmë Shqiptare nga Marin Mema, ka.
Kjo le të mbetet temë në vete. ? Pos nëse dikush tjetër mendon ndryshe.
p.s. temë e bukur.
 
Top