Horoskopi i dashurisë sipas muajit kur ke lindur

roman-905x395.jpg
Keni menduar ndonjëherë pse djemtë e lindur në dimër janë më të çuditshëm se fëmijët e lindur në verë, dhe e anasjella, kur vjen puna në shtrat?

Epo mos kërkoni më përgjigje sepse do t’jua japë astrologia Suzie Kerr Wright.

Ajo thotë se çfarë tregon muaji i lindjes për jetën seksuale.

I lindur në Janar

– Këmbëngulës kur u intereson

– Të çuditshëm

Shkurt

– Aventurier

– Të distancuar emocionalisht

Mars

– Bëjnë seks mirë vetëm nëse janë të lidhur shpirtërisht me partnerin.

– Dinë ta çojnë marrëdhënien në shtrat në një tjetër nivel intimiteti.

Prill

– Të pandalshëm kur u intereson.

– “Digjen” në shtrat, por kur ka mbaruar, ka mbaruar!

Maj

– Duan që seksi të jetë i rehatshëm.

– Duan të bëjnë seks në jastëkë mëndafshi ose nuk bëjnë fare!

Qershor

– Provojnë pozicione të reja.

– Adhurojnë seksin në telefon.

Korrik

– Besnikë

– Duan të japin kënaqësi.

Gusht

– Ose ekstremisht egoistë ose ekstremisht bujarë

– E urrejnë kur u thua çfarë duhet të bëjnë në shtrat.

Shtator

– Pasionantë që janë gati të provojnë gjithçka.

– Duan të ndihen të lidhur emocionalisht me partnerin.

Tetor

– Nuk nxitojnë.

– Janë të mirë në joshje.

Nëntor

– Posesivë

– Duan të jenë “të zotëruar” nga partneri.

Dhjetor

– Pëlqejnë “lojën me role”

– Argëtues

k.a. /dita
 
Gusht

– Ose ekstremisht egoistë ose ekstremisht bujarë

– E urrejnë kur u thua çfarë duhet të bëjnë në shtrat.


Jemi pasionant ?
Nje dit te puthim dhe tjetrin direkt me shpull surratit
 
Top