Horoskopi: Parashikimi karagjoz.

Status
E mbyllur për postime të tjera.

DeliriumMind

inhale - exhale 🦁☀️
E DIJA!

ne fakt sperimentoj shum te guzhin kur ftoj miq.

Dmth kur ftoja miq.
Dreka me e madhe ka qen 2 vjet para per vit te ri.
I kam gatuar te gjitha vet dhe mund te ishim rreth 15 persona ? kurre me.
Se di se sa ore kam nejt ne guzhin dhe sme lan asnje therrime! Mir qe i ndan ushqimet e ngelura por dhe tasat kurre smi kthyen?
 

DeliriumMind

inhale - exhale 🦁☀️
Më mbaroi oferta edhe ika para kohe që mos ngelsha si bizele kur të maronin edhe pijet ????
Po cke ti
Shkonim vidhnim te komshiu im ktu perball sepse se di pse e kam ket ndjesi ... noiher sikur eshte me tap se un kur e takoj shkalleve ?
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top