Horoskopi: Parashikimi karagjoz.

Bebw

Boço 🌞
lool lool lool

149510434_3738595189595295_5357779317266401537_n.jpg
Rruspi e qet lol 🤣🤣🤣🤣🤣
 

Baba nga Durrsi

Antarë i Respektuar
Zwillinge ♊ (Binjakët) :
- Puna: t'rre menja or babë, edhe mujin tjetër do vesh zylen per punë në 5:30 t'mjesit se pare qyl ska!
- Shnetja: Zoti do t'japi shnetin è gamorit se të duhet për punë, falenderoje Atë lart se ka edhe mo keq!
Fati: me punën që do kryeni, do të keni shumë të ardhura (lekë), mirpo meqenëse jeni mbrapa me pagesat e taksave, Financa do t'jua sekuestrojë të gjitha!
Dashuria : Muaji May është muaji juaj! Dashuria do të shpërthejë në zemrën e juaj të Binjakëve.
Do të gjeni shpirtin tuaj binjak që e keni kërkuar prej kohësh.
Mirpo....
Meqenëse Financa do t'jua rruj të gjitha lekët (shif parashikimin më lart) dhe do ngelesh pa as nji kryq leku në xhep, do të humbisni edhe dashurinë që gjetët!
E Ardhmja (prognoza) :
Meqenëse do ngeleni pa lekë dhe pa dashnore për arsyet e lartpërmendura, ju rekomandojmë që të mbani fort shtrënguar atë që ju ka mbetur në dorë dhe mos abuzoni!
🤣 🤣 🤣 🤣🤣🤣!
 
Top