Horoskopi: Parashikimi karagjoz.

NGU

Wild child full of grace 💫
Ka ndonje gaforre ketu?
Hahahahaahahhaah
 

DeliriumMind

Deliricous
Kontrolloji ti kesh te pershtatshme,mos me rane ne sy😝🤣🤣🤣
Mle se sa u bera pishman qe ktheva mbrapsh ate te Pussy Deluxe (quhet vertet e till. Kam plot te saj) 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Mbajta ate te AC/DC, nje te Harry Potter, nje Black Premium dhe nje e Vive Marie 😑
Si Perhere, bej zgjedhjen e gabuar!
 

Ivy

Fakte ska,veç interpretime.
Mle se sa u bera pishman qe ktheva mbrapsh ate te Pussy Deluxe (quhet vertet e till. Kam plot te saj) 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Mbajta ate te AC/DC, nje te Harry Potter, nje Black Premium dhe nje e Vive Marie 😑
Si Perhere, bej zgjedhjen e gabuar!
Ti paske mbajt dicka,po une jam aq kararsese sa,me shume kthej sesa mbaj🤣🤣🤣🤣
 
Top