Horoskopi: Parashikimi karagjoz.

DeliriumMind

Deliricous is off ?
Po te te afrohet peshku zbutesh ??
E vertet ?
Te peshqit me pelqen empatia... keni efekt zbutes te luanet por dhe shkaterrues sepse jeni cik te pavendosur ?
Kurse Luani do stabilitet dhe ka nevoj per konfirmim te vazhdueshem
 
Top