Horoskopi: Parashikimi karagjoz.

DeliriumMind

All I need is Pink 🍨
Po te te afrohet peshku zbutesh ??
E vertet ?
Te peshqit me pelqen empatia... keni efekt zbutes te luanet por dhe shkaterrues sepse jeni cik te pavendosur ?
Kurse Luani do stabilitet dhe ka nevoj per konfirmim te vazhdueshem
 

DeliriumMind

All I need is Pink 🍨
Mu mbohet mishi kokrra kokrra kur lexoj gjera te tilla ?


Si nuk thot horoskopi qe do bohem bosse apo qe do me mbaj hopa nainjoni nga ato te endrrave te mia?!
 

D.

.
Staf në FV.AL
S/A By Kenzo
Mu mbohet mishi kokrra kokrra kur lexoj gjera te tilla ?


Si nuk thot horoskopi qe do bohem bosse apo qe do me mbaj hopa nainjoni nga ato te endrrave te mia?!
Ca te thot vllai ty, shpresa nordh e funit ??
 

D.

.
Staf në FV.AL
S/A By Kenzo
EE86AD18-72D9-41D5-B245-FD587213AE9D.jpeg
 
Top