Horoskopi: Parashikimi karagjoz.

TinkyPinky

🎈Stay wild moon child ❤️
Do e Marin vesh kur ndo nje ndit te na pickoj miza e mos dim me cfar te themi lool

Atere do thon po cpaten vall kta? Ishin mir lool lool
Mu mka picku njehere knej ahahhahaa è pata dhe e shkriva talentin ahahhah
Jan akoma aty duke me mallkuar pas ekranit hahaha
 
Top