Horoskopi: Parashikimi karagjoz.

Desa

Felix Culpa
S/M
Si ben. Sikur eshte larg.🙄 2 ore e gjys me makine.

Flm!
Ke shumë të drejtë për besë 😘
Nga njëra anë, kur ke kaluar 2300 km, edhe ca më shumë nuk bëjnë diferencën ☺️

Nga neve kemi një tregim të moçëm.
Një vajzë po martohej. I kishte mbetur edhe pak të përfundonte këmishën në vek. Pak para se ta përfundonte thot: kush e mbarron, le të marrë edhe dhëndrin 😂😂

Dëshira nuk mungon
Të shohim mundësitë 🤗
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Ke shumë të drejtë për besë 😘
Nga njëra anë, kur ke kaluar 2300 km, edhe ca më shumë nuk bëjnë diferencën ☺️

Nga neve kemi një tregim të moçëm.
Një vajzë po martohej. I kishte mbetur edhe pak të përfundonte këmishën në vek. Pak para se ta përfundonte thot: kush e mbarron, le të marrë edhe dhëndrin 😂😂

Dëshira nuk mungon
Të shohim mundësitë 🤗
🤣🤣 per vajzen. ashtu e bej dhe une me projektet apo shkrimet 🤣

🤗🤗🤗 per fundin.
Tja kalosh mire!
 

VIP

V.I.P
Sa vujne peshqit per seriozitet 🥹🥹
Peshqit janë njerëz të drejtë.
Edhe kur flasin,flasin me shpirt.
Mirpo njerëzve nuk u intereson më kjo gjë,ka humbur sensi i dashurisë e i sinqeritetit.
E ne gaforret me peshqit e kemi të përbashkët ktë gjë.
Japim shum,nuk i hyjmë kujt në hile.
E prandaj nuk na e din kush,e përfundojmë të zhgënjyer.
 
Peshqit janë njerëz të drejtë.
Edhe kur flasin,flasin me shpirt.
Mirpo njerëzve nuk u intereson më kjo gjë,ka humbur sensi i dashurisë e i sinqeritetit.
E ne gaforret me peshqit e kemi të përbashkët ktë gjë.
Japim shum,nuk i hyjmë kujt në hile.
E prandaj nuk na e din kush,e përfundojmë të zhgënjyer.
Po me u ba peshku me gaforren bashke ca nodh? 🤔
 
O mogli.
2 njerëz të ndjeshëm i bëjnë dëm njëri tjetrit.
Duhet të jenë tipa të kundërt që lidhja të funksionojë....
😹😹😹😹po tipi i kundert e zhgenjen peshkun e gaforren
Tipat e njejte po ashtu
Ka ngel me u ciftezu me ufo 😹😹😹😹
 
Top