Host dhe domain per shitje..

Peqins

Antarë
Pershendetje!
Shes Host + domain .com / .net / .org / .tv / .fitness etj.


Bandtdwith- 20Gb = 20€ per 1 Vit.
Bandtdwith- 15Gb = 15€ per 1 Vit.

Pagesa behet me western union, pasi te jet aktivizuar Hosti + domain. Dhe te dhenat do i jepen klientit pasi te jet konfirmuar dergesa e parave. Faleminderit.
 
Titulli: Shes webhosting .com / .net / .org / .tv / .fitness etj.

Sbesoj se mund te besh reklama te tilla ne forum
 

Peqins

Antarë
Titulli: Shes webhosting .com / .net / .org / .tv / .fitness etj.

Me fal por kjo teme thot Lajmerime dhe Reklama, dhe ktu nuk esht ber asnje Reklame per ndonje forum tjeter apo per dicka ilegale. Kshuqe komenti juaj me duket i pa vend. Flm!
 
Top