Hoteli me i cuditshem ne Bote!!

con_uk

Anëtar i Nderuar
Sala Silvermine Hotel, Vdstmanland , Zvicerr ka krijuar dhoma hoteli poshte tokes ku i dergon klientet e saj me ashencor minjere ne thellsine e 154metrave me seconda.Dhoma e cuditshme qe kushton rreth 380 sterlina per nje nate eshte e kompletuar me luks kervat dopjo, mobilje me serm dhe shampanje.
Per ato qe jane mesua te flasin ne telfon kur jane ne hotel kjo gje nuk eshte e mundur ne fakt rruga e vetme qe vizitoret mund te komunikojne me boten e jashtme eshte nje radio e lidhur me recepsionin siper ne siperfaqje dhe klientet jane te paralajmeruar te sjellin veshje te trasha se temperatura poshte shkon deri ne 2 grade por dhoma ne vetvete eshte krijuar ne nje gjep me ajer te ngrohte ku arrin deri ne 18grade.
Pavaresisht nga cmimi hoteli eshte i pronotuar perreth gjithe vitit.

article-2042325-0E1B52E800000578-835_634x493.jpg

article-2042325-0E1B520F00000578-483_634x389.jpg

article-2042325-0E1B4FD200000578-612_634x403.jpg
 
Top