Humori Shqiptar nder vite

Quku

Marakli Krapit
[video=youtube;U-SnOd-FR7I]http://www.youtube.com/watch?v=U-SnOd-FR7I&feature=player_embedded[/video]
 

Quku

Marakli Krapit
Titulli: Humori Shqiptar nder vite

 

Quku

Marakli Krapit
Titulli: Humori Shqiptar nder vite

 

bella

Anëtar i Nderuar
Pe: Humori Shqiptar nder vite

bukur shume :).....Humor pa banalitete....ky eshte humor i vertet :)
 

ReNdEx

Interist Forever
Pe: Humori Shqiptar nder vite

Humori shqiptar nedervite ka qen dhe do te mbetet nje humor i vecant dhe i pa perseritshem me kohen e sotme ku me shum esht kthyer ne nje banalitet te paster sesa nje humor i bukur qe te kesh qejf ta shofesh
 

Quku

Marakli Krapit
Titulli: Humori Shqiptar nder vite

 

bella

Anëtar i Nderuar
Pe: Humori Shqiptar nder vite

Quku na gjej ndonje pjes te shkeputur edhe nga shqiperia e mesme :)
 

Quku

Marakli Krapit
Titulli: Humori Shqiptar nder vite

 

Quku

Marakli Krapit
Titulli: Pe: Humori Shqiptar nder vite

 

AjSi

...
Pe: Humori Shqiptar nder viteahauahuaahuahauahauahuahau LOL LOL LOL
Edhe ajo me tano banushin te fotografia asht krejt e madhe :D
 

Quku

Marakli Krapit
Titulli: Humori Shqiptar nder vite

 

Quku

Marakli Krapit
Titulli: Pe: Humori Shqiptar nder vite

Nji ky shtet po e ban rehat po i jep leter me bire ahahahahahhahahahahahahhaa
 

Quku

Marakli Krapit
Titulli: Humori Shqiptar nder vite

 

Quku

Marakli Krapit
Titulli: Pe: Humori Shqiptar nder vite

 

Quku

Marakli Krapit
Titulli: Humori Shqiptar nder vite

[video=google;-7081363946937116522]http://video.google.com/videoplay?docid=-7081363946937116522#[/video]
 

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staf në FV.AL
Pe: Humori Shqiptar nder vite

 

Quku

Marakli Krapit
Titulli: Humori Shqiptar nder vite

 

Quku

Marakli Krapit
Titulli: Pe: Humori Shqiptar nder vite

ahahhahahaha sa e madhe
 
Titulli: Humori Shqiptar nder vite

dasma e Malos ne Al Pazar... sa kohe pa e degjuar :)

[video=youtube;3njn-DLzWt4]https://www.youtube.com/watch?v=3njn-DLzWt4[/video]
 

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staf në FV.AL
Pe: Humori Shqiptar nder vite

Sa fiksim e kam Behar Meren...

 
Top