I dua trojet e mia

Keto me duken budalliqe. Dhe me keto veprime ja ulin vleren cdo lloj revolte
Pikerisht. Por te shohesh komentet qe behen, te vjen ti nxjerresh syte vetes vetem per mos ti pare.
Me dhimbset vetja kur mendoj se me cfare njerezish jetoj
 
Top