I vetmi gadishull shqiptar

Status
E mbyllur për postime të tjera.

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
I vetmi gadishull shqiptar eshte _______ , ndodhet ne ______ dhe maja e tij me e larte ka ____ m.
 

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Titulli: I vetmi gadishull shqiptar

jo , as aq nuk eshte
eshte gadishull, jo mini-mal:p
 

korado

President
Titulli: I vetmi gadishull shqiptar

Nga 70-80 m.
 

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Titulli: I vetmi gadishull shqiptar

nuk pyeta gjatesine e as pergjigja jote Korado nuk eshte e sakte
 

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Titulli: I vetmi gadishull shqiptar

Po Kjo ishte pergjigja e sakte
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top