I zhgenjyer nga keto veprime te stafit Netadmin dhe Sop ! MJERIM!!!!

Harem

Antarë
Nese do duam te bejme nje hap para dhe dicka serioze atehere mendimi im personal eshte qe duhet te nisemi se pari nga vetja per te qene te pergjegjshem dhe pastaj te kerkojme tek Aop apo user mirsjellje dhe bashkpunim.. Momentin qe ne si staf kemi percarje mes njeri tjetrit atehere une me keq ardhje them qe nuk mund te bashkpunoj me nje staf te tille.. ndjej keqardhje vertete per nivelin e tille te shfaqur nga ana e stafit dhe ndihem vertete i pezmatuar dhe e permbyll me fjalen MJERIM!
Per me shume logset me poshte flasin vete... Une si Sop i ketije networku kam pranuar me dhen kontributin tim me aq sa mundem per te ndihmuar me aftesite e mija qe zoteroj dhe me karakterin tim qe perfaqsoj qe kete network ta shoh ne majat e tije si njeher e dikure...
Kerkoj nga Vete organizatoret kryesore e kesaj nisje marrjen e masave te menjehershme kundrejt Ircop/csops/admin/netadmin apo cka do qofshin ne stafin Oper dhe gjithashtu marrjen e masave kundrejt Sop Attention per fjalorin e perdorur ne kanalin #Stafi (edhe pse ndoshta i revoltuar me te drejte gjithsesi personalisht ndeshkoj veprimin e tije mbi te gjitha ka nje founder qe merret me keto probleme ka dhe Root qe merren me IrcOper..)
Gjithashtu kerkoj perjashtimin nga kanali #Stafi Stafin Oper mendoj se kanali #Stafi sherben per Founder Sop dhe Aop IrcOper besoj kane kanalet e tyre perkatese ku mund te qendrojne... JU FALEMINDERIT.

#Stafi

•Az> x.x.x Se ja spijegoj un
8:53 AM Ca o goce cun ?
8:54 AM A<Amiodaron> madad Cun
8:54 AM Por jam me tel
8:54 AM Po bennupdate
8:54 AM Spo shrkuj dit
8:55 AM → •smartt (opped) joined
8:57 AM A<•Az> x.x.x Amiodaron
8:57 AM E shikon
8:57 AM S<•smartt> po
8:57 AM A<Amiodaron> madad Po
8:58 AM A<•Az> x.x.x E pra kaq kollaj
8:58 AM Vec ska kuptu ca ke thon
8:58 AM S<•smartt> hahaha
8:58 AM ↔ •smartt (opped) nipped out • Az → •Az
9:02 AM A<•Az> x.x.x Amiodaron
9:02 AM A<Amiodaron> madad z
9:02 AM Az
9:02 AM Fol
9:03 AM A<•Az> x.x.x Perse
9:03 AM Keni leju me shajt trip
9:03 AM Alesia ne staf ?
9:03 AM A<Amiodaron> madad Kush tha se e kemi leju kete fenomen?
9:03 AM Nese do e kishim leju trip do ishte ne acc list
9:04 AM Fakti qe seshte do te thote qe se kemi lejuar :)
9:04 AM A<•Az> x.x.x Se alesia thot
9:04 AM Se e ka shar iher prv me pas ktu staf
9:04 AM Per arsye pse si flet kjo
9:04 AM A<Amiodaron> madad Ca me duhet mua ca thote alesia?
9:04 AM Sherri ka nisur ne pv
9:04 AM Me pas ka dal ke stafi
9:04 AM A<•Az> x.x.x Po pra
9:04 AM A<Amiodaron> madad Momentin qe ka dal ke stafi
9:04 AM A<•Az> x.x.x Si ka fol prv kjo
9:04 AM Dhe aj e ka sha aty
9:04 AM Alesia
9:05 AM I ka thon stafi
9:05 AM Boll mo
9:05 AM A<Amiodaron> madad 3/4 min mbrapa kam hyre une
9:05 AM A<•Az> x.x.x Aj ka nis dhe ktu
9:05 AM A<Amiodaron> madad I kam gjetur duke u share
9:05 AM Dhe i mora acc atije
9:05 AM Se ca ben alesia apo kushdo qofte ne pv
9:05 AM A<•Az> x.x.x Sa debil aj sdi kush e ka fut ate nstaf
9:05 AM A<Amiodaron> madad Ne smbajme pergjegjesi
9:05 AM Per privatet
9:05 AM A<•Az> x.x.x Normal
9:05 AM Po staf ka vazhdu
9:05 AM Ndaj ;)
9:06 AM A<Amiodaron> madad Me sa kam lexu logset
9:06 AM Alesia ka dal ke stafi
9:06 AM G<•Guest567> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia ca o kjo fjal debil?
9:06 AM A<Amiodaron> madad Mbasi jan share ne pv
9:06 AM G<•Guest567> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia Amiodaron: 2 jav Az denim
9:06 AM A<Amiodaron> madad Ka dal ketu i ka thene
9:06 AM G<•Guest567> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia apo ta denoj un
9:06 AM A<•Az> x.x.x Guest567
9:06 AM A<Amiodaron> madad Shk3rdhat
9:06 AM A<•Az> x.x.x Po aj ashu o pra
9:06 AM A<Amiodaron> madad Ne greqisht
9:06 AM Me pas ai e ka ofenduar
9:07 AM G<•Guest567> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia Az: a do ta jap un denimin
9:07 AM A<•Az> x.x.x Guest567
9:07 AM G<•Guest567> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia apo ta japi Amiodaron
9:07 AM A<•Az> x.x.x Stw thash ty debil po ati trip
9:07 AM Guest567 jepe ti
9:07 AM :*
9:07 AM G<•Guest567> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia hmmm
9:07 AM afromu iher
9:07 AM A<Amiodaron> madad Az
9:07 AM Me pak fjale
9:07 AM Hera tjera
9:07 AM Mos u drejto me me.fjalen
9:08 AM Pse keni leju
9:08 AM At me shajt
9:08 AM Sepse nese do e kishim leju
9:08 AM A— •Az afrohet afer Guest567
9:08 AM A<Amiodaron> madad Do ishte ketu tani ai
9:08 AM A<•Az> x.x.x Amiodaron
9:08 AM Se dija un qe osht heq
9:08 AM G— •Guest567 kafshon Az
9:08 AM A<•Az> x.x.x Por qaj smerito as user ttrije lene mo aop
9:09 AM A<Amiodaron> madad User e meriton cdo njeri qe futet ketu
9:09 AM At status e gezon cdokush
9:09 AM A<•Az> x.x.x Aj jo
9:09 AM E din ca bo aj ?
9:09 AM A<Amiodaron> madad Momentin qe ofendon ndeshkohet
9:09 AM Ai e kushdo
9:09 AM A<•Az> x.x.x Kush si flet prv nga femrat ja nxjerr namin pb
9:09 AM A<Amiodaron> madad Sme intereson ca ben
9:09 AM Momentin qe ne main
9:09 AM A<•Az> x.x.x Alesia tani si perfundim o denim apo si ?
9:09 AM A<Amiodaron> madad Shkel kufirin ndeshkohet
9:10 AM Alesia ka denu veten
9:10 AM
9:10 AM A<•Az> x.x.x Si denim veten
9:10 AM Guest567
9:11 AM G<•Guest567> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia pordha modhe gris brekt e reja
9:11 AM :D
9:11 AM A<•Az> x.x.x Guest567
9:11 AM G<•Guest567> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia po?
9:11 AM A<•Az> x.x.x Dot mbys
9:11 AM G<•Guest567> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia pse
9:11 AM A<•Az> x.x.x Veq a sbo ? Tmbys amoren time a ?
9:12 AM A<Amiodaron> madad Az
9:12 AM G<•Guest567> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia ka dal mod tash
9:12 AM ka hy ne treg strapon
9:12 AM :p
9:12 AM A<•Az> x.x.x Thua ?
9:12 AM A<Amiodaron> madad Ndonjeher njerzit nxitohen e ndeshkojne veten nga gjendja emocionale :)
9:12 AM A<•Az> x.x.x Amiodaron po
9:13 AM Guest567 → •Atte

DERI KETU ISHIM TEK KANALI #Stafi me pas ish Aop alesia vjen ne kanalin #ndihme dhe me kerkon mua personalisht.. per me shume kalojme ne kanalin #Ndihme

#NDIHME

•Amiodaron> madad Az: eshte away
8:48 AM :D
8:48 AM A<•Az> Ok
8:49 AM A<•Amiodaron> madad !op
8:49 AM •Amiodaron was opped (+o) by Ndihme
8:49 AM Amiodaron un-banned *!*[email protected]*.irccloud.com (-b)
8:52 AM → •alesia (de-voiced, voiced) joined ↔ •smartt (opped) nipped out • Az → •Az
9:13 AM N<•Ndihme> Albanian Network Group VOICE command used for alesia by aL.
9:13 AM A<•alesia> Dua te fls pak me sopin
9:13 AM Se po deformon fjalet
9:13 AM E mia dje
9:13 AM A<•aL> AlbxTeam INC Ktu i ke
9:13 AM G<•Guest567> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia fol iher
9:13 AM A<•alesia> Az lere
9:13 AM G<•Guest567> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia alesia:
9:13 AM Guest567 → •Atte
9:13 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia urno fol
9:14 AM A<•alesia> Se i jap pergj une sopit e kujdo ketu
9:14 AM Atte sopit thash
9:14 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia pa he njeher
9:14 AM A<•alesia> Jo t
9:14 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia sop jam
9:14 AM A<•alesia> Ty
9:14 AM Se kam me ty
9:14 AM A<•Amiodaron> madad alesia:
9:14 AM A<•alesia> Sms dua
9:14 AM A<•Amiodaron> madad Me cil sop e ke?
9:14 AM Aha dmth e ke me mua
9:14 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia foli
9:14 AM A<•Amiodaron> madad Urdhero me thuaj?
9:14 AM A<•alesia> Pse i ben fjalet greqisht si te leverdis
9:14 AM ????
9:14 AM A<•Amiodaron> madad alesia: une ashtu e kuptoj
9:14 AM Qofsha une gabim
9:14 AM A<•alesia> Dhe atte ishte
9:15 AM Atte kush shau i pari Trip apo une ?
9:15 AM A<•Amiodaron> madad Ti e din mire qe une e kam harruar 70% gjuhen greke
9:15 AM A<•alesia> Sms je gabim
9:15 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia kush shau i pari
9:15 AM A<•Amiodaron> madad Qofsha une gabim thashe
9:15 AM A<•alesia> Mos perkthe greqishten si do
9:15 AM A<•Amiodaron> madad Atte:
9:15 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia e bukur kjo
9:15 AM A<•Amiodaron> madad Prit oak
9:15 AM A<•alesia> Dhe mos i thuj
9:15 AM Az
9:15 AM A<•Amiodaron> madad Atte: plzzz mos fol pak
9:15 AM A<•alesia> Qe shava une
9:15 AM A<•Amiodaron> madad ....
9:15 AM A<•alesia> Pastaj ai
9:15 AM A<•Az> alesia
9:15 AM Kush ta tha ket gja
9:16 AM A<•alesia> Ok zoti sop
9:16 AM A<•Az> Qe mtha Amiodaron mu
9:16 AM A<•Amiodaron> madad Az dale pak
9:16 AM alesia:
9:16 AM Nga i more keto informata
9:16 AM ????
9:16 AM A<•alesia> Ore mos hidhni njolle mua kur jeni vet gabimi
9:16 AM Kaq
9:16 AM Ok
9:16 AM A<•Amiodaron> madad alesia:
9:16 AM Pergjugjmu pak
9:17 AM Nga i more keto informata?
9:17 AM Ma verteto qe te kam njollosur ty?
9:17 AM :)
9:17 AM A<•alesia> Miku ti qe di gr dhe e pe mhb su nisi e perfumdoj shojegojau pak ketyre sopave
9:17 AM Se me duket po e teproni
9:17 AM A<•Amiodaron> madad alesia:
9:17 AM Lere miku
9:17 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia prit njeher
9:17 AM A<•Amiodaron> madad Me kerkove mua
9:17 AM Atte: prit ore
9:17 AM Fol me mua alesia
9:18 AM Pyetja ime eshte e qarte
9:18 AM A<•alesia> Sms edhe nje her meso greqisht ec me njollos pastaj
9:18 AM A<•Amiodaron> madad Nga i more keto informata?
9:18 AM ← •alesia left ([email protected]): parting...
9:18 AM A— •Amiodaron ruan logset :)
9:18 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia ca prit mer
9:22 AM → •Attention (voiced) joined ⇐ •Atte quit ↔ QeRoSi popped in

ME PAS UNE KERKOJ TE DIJE KUSH NGA STAFI I NXORRI LOGSET DHE KALOJ NE KANALIN #STAFI

#Stafi


<Amiodaron> madad Kush nga stafi nxorri logse?
9:18 AM A<•aL> AlbxTeam INC Un
9:19 AM A<Amiodaron> madad Bravo
9:19 AM :)
9:19 AM A<•aL> AlbxTeam INC Flm :)
9:19 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia mos nxirr logse mer ti
9:19 AM A<Amiodaron> madad Por hera tjera
9:19 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia spo i qethet loqja njeriut per alesian
9:19 AM A<Amiodaron> madad Jep logse
9:19 AM Te sakta
9:19 AM :)
9:19 AM Njs sje ne kopetencen time
9:19 AM Merrem vetem me aop
9:19 AM A<•aL> AlbxTeam INC Te saktai dhash
9:20 AM Copy paste i mor
9:20 AM :)
9:20 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia dil qe ktu
9:20 AM hec
9:20 AM A<Amiodaron> madad Al
9:20 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia ke sherbimet dhe operserv rri
9:20 AM jasht qe ktu
9:20 AM A<•aL> AlbxTeam INC Kush ?
9:20 AM Sdu
9:20 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia ti
9:20 AM A<Amiodaron> madad Mire :)
9:20 AM A<•aL> AlbxTeam INC Jam admin
9:20 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia dodo forc acc ti mer?
9:20 AM mplasi piktori mua
9:20 AM ca je ti
9:20 AM jasht nga ktu
9:20 AM A<•aL> AlbxTeam INC Po pse me plasi piktori mu ca do ti
9:20 AM ?
9:21 AM A<Amiodaron> madad Atte:
9:21 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia hecc mer bythqir qiu andej nga sherbimet
9:21 AM A<Amiodaron> madad Boll
9:21 AM Att :mad:
9:21 AM A<•aL> AlbxTeam INC Shko qoi
9:21 AM A<Amiodaron> madad Boll moreee
9:21 AM A<•aL> AlbxTeam INC Qiu
9:21 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia legen
9:21 AM A<Amiodaron> madad Al att boll
9:21 AM A<•aL> AlbxTeam INC Byth qim
9:21 AM A<Amiodaron> madad Pffffff
9:21 AM Att bastaaaa
9:21 AM Mos u boni fmi
9:21 AM A<•aL> AlbxTeam INC Beje sehir dje kur ai shante
9:21 AM A<Amiodaron> madad :mad::mad::mad:
9:21 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia ti shkaperdhej turinjt mer
9:21 AM A<•Az> x.x.x Atte
9:21 AM Loqk
9:21 AM ???
9:21 AM A<Amiodaron> madad Att boll
9:21 AM al plz
9:22 AM A<•aL> AlbxTeam INC Mos vazhdo me
9:22 AM A<Amiodaron> madad Bej part
9:22 AM Per pam
9:22 AM Te lus
9:22 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia shko lepi Faqen e alesia
9:22 AM A<•aL> AlbxTeam INC Nuk bej part
9:22 AM A<Amiodaron> madad Att ore boll
9:22 AM al
9:22 AM A<•Az> x.x.x Atte plz mjaft pra
9:22 AM A<•aL> AlbxTeam INC Normale
9:22 AM A<Amiodaron> madad Bej part per pak
9:22 AM Te lus
9:22 AM A<•aL> AlbxTeam INC Jo po me bythir si ty
9:22 AM A<Amiodaron> madad Ska lezet me u ofendu
9:22 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia bythqira burra
9:22 AM A<Amiodaron> madad Se sjeni femije
9:22 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia sa ktej anej
9:22 AM A<•aL> AlbxTeam INC Lafarak
9:22 AM A<•Az> x.x.x Atte vdeksha po shave mo :(
9:22 AM G<•Guardian> Forcat e Armatosura Te Fajtori! NDIHME: QeRoSi Ka nevoje per ndihme.
9:23 AM A<•aL> AlbxTeam INC Ske mo acc
9:23 AM Shnet
9:23 AM A<•Az> x.x.x aL
9:23 AM O al
9:23 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia un acc?
9:23 AM A<Amiodaron> madad aL:
9:23 AM A<•aL> AlbxTeam INC Po
9:23 AM A<•Az> x.x.x Acc e sop ste takon me prek
9:23 AM A<Amiodaron> madad Mos luaj acc
9:23 AM A<•Az> x.x.x Se lat nom ca honi mer
9:23 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia kujt po i qethet piktori per avv
9:23 AM acc
9:23 AM mer
9:23 AM A<Amiodaron> madad Lerja founderit
9:23 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia o barbon
9:23 AM A<•Az> x.x.x Atte mjaft pra
9:23 AM A<Amiodaron> madad Kete gje
9:23 AM Att
9:23 AM Bolll
9:23 AM Se pz ika
9:23 AM Sme shifni mo ktu
9:23 AM A<•Az> x.x.x aL founder shef sopat ti admin je ke pun tjera :(
9:23 AM A<•aL> AlbxTeam INC Je dhe gline
9:23 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia o kush tka dhen ty acc mer
9:23 AM A<•Az> x.x.x Al
9:23 AM Jooo
9:23 AM Mos gabo gline
9:23 AM A<•aL> AlbxTeam INC Apo do rrish mire ?
9:24 AM A<•Az> x.x.x aL
9:24 AM Jo gline them
9:24 AM A<•aL> AlbxTeam INC Ok
9:24 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia bythqira
9:24 AM merni fjal knej anej
9:24 AM A<Amiodaron> madad Atte: bolllllllllll
9:24 AM Moooooo
9:24 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia kush je ti qe nxjerr fjal
9:24 AM A<Amiodaron> madad Se lat namin e zi
9:24 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia apo do ti lepish sumen alesias
9:24 AM A<•Az> x.x.x aL boj part !
9:24 AM A<Amiodaron> madad Sa femije beheni...
9:24 AM A<•aL> AlbxTeam INC Nuk bej
9:24 AM A<•Az> x.x.x Atte mjafttt se mplase
9:24 AM Mjaft
9:24 AM Pra
9:24 AM A<Amiodaron> madad al plz bej part
9:24 AM A<•aL> AlbxTeam INC Ore ropsh boll pra
9:24 AM A<•Az> x.x.x aL pot lus boj part
9:24 AM A<Amiodaron> madad Al bo part
9:24 AM A<•aL> AlbxTeam INC Legen
9:24 AM A<•Az> x.x.x aL
9:25 AM Part
9:25 AM Pra
9:25 AM A<Amiodaron> madad !k al bo part :mad:
9:25 AM ← •aL ([email protected]) was kicked by •Stafi: bo part :mad: (Amiodaron)
9:25 AM → •aL (voiced) joined
9:25 AM A<Amiodaron> madad Al bolllllniiiiii
9:25 AM Definitivisht alesia sa kohe jam une ketu
9:25 AM Nuk kthehet ma ne staff!!!
9:25 AM A<•Az> x.x.x Ou :O
9:25 AM A<•aL> Do vi sop
9:26 AM Jo aop
9:26 AM A<Amiodaron> madad I gjithe sherri erdhi prej saje!?
9:26 AM Tju vi turp
9:26 AM A<•aL> Flisni taman
9:26 AM A<Amiodaron> madad Tw dyve
9:26 AM Si ty al
9:26 AM Si ty Atte
9:26 AM A<•aL> Veproni si duhet
9:26 AM A<•Az> x.x.x Mu ?
9:26 AM A<Amiodaron> madad Se sjeni femije
9:26 AM Me u sha si kalamoj
9:26 AM Si adoleshent
9:26 AM Jeni ne mosh madhore
9:26 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia rri mer ti
9:27 AM A<Amiodaron> madad Pfffffff
9:27 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia u ben kta fmit e bythes me qit logse
9:27 AM A<•Az> x.x.x Atte mjaft bejb
9:27 AM Lere mo pra
9:27 AM Mos u shani
9:27 AM A<•aL> Qepe mer pra
9:27 AM A<Amiodaron> madad Atte mjaft mo
9:27 AM A<•Az> x.x.x Vjen founder
9:27 AM E shef at pun
9:27 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia bejn dhe gangin me acc
9:27 AM A<Amiodaron> madad aL:
9:27 AM A<•aL> Mos vazhdo me
9:27 AM A<Amiodaron> madad Sa te jem une jo
9:27 AM Sdo vi
9:27 AM Nese vjen ajo do iki une
9:27 AM ;)
9:27 AM A<•aL> Ore do vi sop
9:27 AM Ok ik ti
9:27 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia ik mer legen se spo mrruhet piktori per adminin tend
9:27 AM A<Amiodaron> madad Po ore
9:27 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia kush do vi sop mer?
9:28 AM A<Amiodaron> madad Momentin e pare qe vjen ajo
9:28 AM Sdo ik vec ube
9:28 AM Une*
9:28 AM A<•aL> Ok
9:28 AM A<•Atte> Vizitor nga: Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza nga Shqiperia midhje rropshi se sjell ate sop ktu
9:28 AM A<Amiodaron> madad Mund te ikin shume
9:28 AM ;)
9:28 AM A<•Az> x.x.x Atte :mad:
9:28 AM ⇐ •Atte quit ([email protected]) User has been permanently banned from Fajtori.Com (mer llum)
9:28 AM A<Amiodaron> madad Bravo al
9:28 AM Me bej dhe mua
9:28 AM A<•aL> Normale
9:29 AM A<Amiodaron> madad Bei te gjitheve
9:29 AM A<•Az> x.x.x aL
9:29 AM Hiqe
9:29 AM A<Amiodaron> madad Hajde
9:29 AM Urime
9:29 AM :)
9:29 AM <•Az> x.x.x aL hiq glinen
9:29 AM :(
9:29 AM A<•aL> [09:28] (&Atte) midhje rropshi se sjell ate sop ktu
9:29 AM Ta heq gline ?
9:30 AM A<Amiodaron> madad al dhe ti nuk mbete mbrapa
9:30 AM A<•Az> x.x.x :(
9:30 AM A<Amiodaron> madad Njs..
9:30 AM Mund te besh part tani
9:30 AM A<•aL> Nuk bej
9:30 AM A<•Az> x.x.x U shat qe te dy se kuptoj
9:30 AM A<Amiodaron> madad Se bete pune te bukur
9:30 AM Ok rri
9:30 AM Por mos nxirr logse
9:30 AM Klm ;)
9:44 AM Une sjam maniak accessesh ne chat kete gje e din shumica e atyre qe me njohin..
9:44 AM Edhe qe pranova ketu te behem pjese e stafit nuk u bera per ego personale
9:45 AM Por me ju bashkangjitur ndihmes se destinyt per alexi e miku me ngrit kete networ
9:45 AM Network*
9:45 AM Por me keto hapa e me keto veprime percarje brenda ne staff nuk hecet perpara
9:46 AM Beni si doni ju.. ato qe ju kan dhene acc perkatese ju kane besuar dhe ju kane respektuar..
9:46 AM ⇐ •Az quit ([email protected]) Client exited
9:46 AM A<Amiodaron> madad Mos shkelni besimin e tjerve dhe respektin qe ju japin..
9:46 AM Kalofshit mire...
9:50 AM → •Az (voiced) joined
9:50 AM G<•Guardian> Forcat e Armatosura Te Fajtori! IDENT+: Az ka access AOP ne #Shqiperia pasi identifikohet me nick (Az)
 
Redaktimi i fundit:

chatoshqip

Antarë
Pikerisht mjerim dhe sigurisht fajesoj edhe veten time ketu , si pjestar i ketij stafi.
Shumica e personave qe bejme pjese ne kete staf, jemi te arsyetueshem dhe te llogjikshem dhe kurre nuk kemi qellime te ulim nivelin e ketij stafi.
Me te drejte do i jap arsye padrejtesise qe mund te ndjeje dikush qe ofendohet nga dikush tjeter dhe anasjelltas.
Me gjith respektin qe kam per ju do ju keshilloja te mos krijoni situata provokuese ndaj askujt, sikurse nuk do donit te krijonin ndaj jush te njejtat situata.
Pra.. me pak fjale i lini menjane inatet personale dhe le ti kushtojme pak me teper rendesi punes kolektive si staf qe jemi.
 
Top