Ideologjia e orientalizmit

jana80

Super Moderator
Themelues
Titulli: Ideologjia e orientalizmit

pune e madhe kerkuse ... sh fakte "personazh" te cituar ide ...
cdo "saladin " nese sillej si i till do i hapeshin dyert.
eshte llogjike e sh e thjesht qe nese te gjithe flisnin nje gjuhe kuptoheshin dhe tregtonin..
cdo e re qe <ndricon> terheq shikimin dhe vemendjen.por mbetet fakt edhe dhuna per nenshtrim..skllaveri e koheve moderne te justifikuar me miresine e besimtareve.
 
Top