Iluzioni i ateistëve.

WxP

Vetëm i Zenodetës ❤
Po zoti nje eshte ske ku shko !
 

Zana1

Braveheart
Ateistet nuk merren me illuzione, me k’te zakonisht merren dogmat fetare. lool
 

ricky_ch

******
Ata që zakonisht nuk mendojnë, kanë fjalët në majë të gjuhës,
e trurin zakonisht e përdorin kur janë në gjumë për të parë
ëndërra të bukura. :)
 

Zana1

Braveheart
Pikerisht e kjo shikohet qarte qe ne titullin qe ke vendosur qe ti vesh temes. lool

Se andej nga tema e tjeter Ishe ofenduar ti e shume te tjere zotrote.
 

ricky_ch

******
Pikerisht e kjo shikohet qarte qe ne titullin qe ke vendosur qe ti vesh temes. lool

Se andej nga tema e tjeter Ishe ofenduar ti e shume te tjere zotrote.

Ore ti zonjuçke, ti si zakonisht kur don të punosh arën, heq vetem barin dhe gjithëçka
në regull, dhe mandej si në çdo zemë tjetër më vjen këtu duke murmuar, duke lexuar
titullin, e jo argumentet, dhe e gjithë kjo tregon joseriozitetin e një personi që
hyn në një bisedë për të lëshuar fjalët si "lopa baglën", se vetëm ajo e ka atë
"royalty free", që sa herë t'i teket dhe ku t'i teket e lëshon baglën ku të don
e kur të don, mu si ti.

Oe zonjë,mblidhe mendën,e përdore e pakëz trurin e vogël, nëse e konsideron vetën pakëz
të civilizuar dhe inteligjente, apo konsideron veten se je rritur në xhungell dhe
për ty vlejnë rregullat e shtazëve të egra instiknktive...ups i ofendova shtazët.


Fola pakëz si shumë si duket: ore zonjë e nderuar, për të diskutuar, dëgjoje me vëmendje mirë
videon, po edhe ca të tjera nëse ke nevojë, dhe mandej eja këtu e flasim shtruar për pikëpamjet
ateistëve deri në mëngjes nëse dëshiron. Të lutem, mos ngatërro, ateist vs fe (religjion) dhe ateist vs zot.

p.s. a jam ofenduar apo çysh ta merr mendja ty në ndonjë farë teme hiç mos te xiglohet....
 

Zana1

Braveheart
Me ore ti zonjucke shko e drejtoju sateme... zotrote.
 
Top