Influencer

ɒlɿɒM

Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

ɒlɿɒM

Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

ɒlɿɒM

Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

ɒlɿɒM

Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

ɒlɿɒM

Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

ɒlɿɒM

Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

ɒlɿɒM

Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

ɒlɿɒM

Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

ɒlɿɒM

Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

Petrit101

Ta ka ta pu! ta kam me ti ba
Marla ka një gabim në postimin e tretë
Rreth kësaj kohe, Steve Jobs kuptoi që Kompjuterat Personalë kishin nevojë për software, dhe që njerëzit ishin të gatshëm të paguanin për këto programe, duke themeluar Microsoft.
 

ɒlɿɒM

Themelues

ɒlɿɒM

Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

ɒlɿɒM

Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

ɒlɿɒM

Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

ɒlɿɒM

Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Themelues
of bre kur lexoj influencer keta emra, dhe pastaj me dalin para sysh influencerat e shqiperise dhe qe rinia i merr per pike referimi me vjen te "qaaaaaaaaaaaaj" si Rona Nishliu.
 

ɒlɿɒM

Themelues
.
 
Redaktimi i fundit:
Top