INFO. per ata qe jetojne ne Itali!!

Bilderberg

Anëtar i ri
Per ata qe jetojne ne Itali
Ne linkun e meposhtem do te gjeni nje web sit i cili ju jep mudesine te degoni fax (nese nuk keni fax) me ane te internetit duke perdorur thjesht E-mailin tuaj.
Dergimi i fax-eve eshte i vlefshem vetem brenda per brenda shtetit te Italise, dhe eshte FALAS, plus kesaj duhet dhe te regjistroheni!!
MAKSMUMI 10 FAXE NE DIT, DHE 100 FAXE NE MUAJ !

Code:
[url=http://www.faxator.com/home.htm]Faxator.com - Fax gratis via e–mail[/url]


Shpresoj qe dikujt ti hyje ne pune!! :)
 
Last edited by a moderator:

Lela_Dr

Donatorë
Flm shume efikas :D
 

AbSSoLuT

Antar Aktiv
Titulli: INFO. per ata qe jetojne ne Itali!!

Po me perdor proxy italiane punon???????????
 
Top