Info/“Po luftojmë për një qëllim të madh”, Libohova: Nuk është fundi i botës po zgjati bojkoti 4-5 javë

Frank

Mysybet Anëtar. :D
Libohova.jpg
Kryetari i Ligës, Edvin Libohova, ishte në krah të presidentit të FSHF-së, Armand Duka, në një konferencë për shtyp, ku foli për situatën e bojkotit. Veç të tjerash, Libohova u shpreh:

“Ndodhi pandemia dhe futbolli u mbyll. Kemi humbur 4 vjet me kërkesat e kuadrit ligjor. Edhe nëse zgjat 4-5 javë nuk është fundi i botës, po luftojmë për një kauzë dhe një qëllim të madh. Nuk mund të parashikoj hapat e mëtejshme. Presidentët e Ligës do të marrin vendimin e duhur, i cili mendoj se do të respektohet”, u shpreh Libohova.

PANORAMASPORT.AL
 
Top