Innocent...!

sensuu

sweet
V.I.P
SE KA FAJIN STUDENTI PO MBETI NE PROVIM, SE VITI KA VETEM 365 DITE. JA SI E SHPENZON KOHEN NJE STUDENT NE NJE VIT AKADEMIK.
1. TE DIELA - VITI KA 52 TE DIELA, QE JANE PUSHIM. KESHTU MBETEN 313 DITE.
2. PUSHIMET E VERES - JANE 50 DITE SHUME TE NXEHTA DHE NUK MUND TE MESOHET. MBETEN 263 DITE.
3. 8 ORE GJUME NE DITE- OSE 122 DITE. MBETEN 141 DITE.
4. NGA 1 ORE CDO DITE PER TE LUAJTUR- (BEN MIRE PER SHENDETIN) 15 DITE. MBETEN 126 DITE.
5. 2 ORE NE DITE PER USHQIM DHE GJERA TE TJERA TE MIRA (DUHET PERTYPUR MIRE) BEJNE 30 DITE. MBETEN 96 DITE.
6. 1 ORE PER BISEDA (NJERIU ESHTE QENIE SHOQERORE) BEJNE 15 DITE. MBETEN 81 DITE.
7. DITE PROVIMI GJATE VITIT TE PAKTEN 35. MBETEN 46 DITE.
8. PUSHIMET SEMESTRALE DHE FESTA (QE JANE PUSHIM) 40 DITE. MBETEN 6 DITE.
9. 3 DITE NE VIT PER SEMUNDJE. MBETEN 3 DITE.
10 KINEMA DHE ARGETIME TE TJERA TE PAKTEN 2 DITE (ARGETIMI ESHTE I DOMOSDOSHEM). MBETET 1 DITE.
11. AJO DITE ESHTE DITELINDJA E STUDENTIT.


nuk kam copyright... eshte e vjedhur :p
 

kitrra 123

plak gjufurrak
V.I.P
Pe: Innocent...!

AHAHAHAH

Ama studenti ka edhe tre rrena:

1. Nga neser kam me fillu me mesu
2. Nga neser do e le duhanin
3. Zhvesh teshat se per koke te mamit s'te beje gje :lol: (femres)
 

sensuu

sweet
V.I.P
Pe: Innocent...!

AHAHAHAH

Ama studenti ka edhe tre rrena:

1. Nga neser kam me fillu me mesu
2. Nga neser do e le duhanin
3. Zhvesh teshat se per koke te mamit s'te beje gje :lol: (femres)


ahahahahahaha mire per rrenen e pare e pranoj...tjerat nuk i di...
 

ricky_ch

******
Pe: Innocent...!

SE KA FAJIN STUDENTI PO MBETI NE PROVIM, SE VITI KA VETEM 365 DITE. JA SI E SHPENZON KOHEN NJE STUDENT NE NJE VIT AKADEMIK.
1. TE DIELA - VITI KA 52 TE DIELA, QE JANE PUSHIM. KESHTU MBETEN 313 DITE.
2. PUSHIMET E VERES - JANE 50 DITE SHUME TE NXEHTA DHE NUK MUND TE MESOHET. MBETEN 263 DITE.
3. 8 ORE GJUME NE DITE- OSE 122 DITE. MBETEN 141 DITE.
4. NGA 1 ORE CDO DITE PER TE LUAJTUR- (BEN MIRE PER SHENDETIN) 15 DITE. MBETEN 126 DITE.
5. 2 ORE NE DITE PER USHQIM DHE GJERA TE TJERA TE MIRA (DUHET PERTYPUR MIRE) BEJNE 30 DITE. MBETEN 96 DITE.
6. 1 ORE PER BISEDA (NJERIU ESHTE QENIE SHOQERORE) BEJNE 15 DITE. MBETEN 81 DITE.
7. DITE PROVIMI GJATE VITIT TE PAKTEN 35. MBETEN 46 DITE.
8. PUSHIMET SEMESTRALE DHE FESTA (QE JANE PUSHIM) 40 DITE. MBETEN 6 DITE.
9. 3 DITE NE VIT PER SEMUNDJE. MBETEN 3 DITE.
10 KINEMA DHE ARGETIME TE TJERA TE PAKTEN 2 DITE (ARGETIMI ESHTE I DOMOSDOSHEM). MBETET 1 DITE.
11. AJO DITE ESHTE DITELINDJA E STUDENTIT.


nuk kam copyright... eshte e vjedhur :p

Mbas 4 viteve mund t'ia shtosh edhe një ditë
të vitit të brishtë, sa të përshëndetet me studentët
e profesorët !
 

sensuu

sweet
V.I.P
Pe: Innocent...!

Mbas 4 viteve mund t'ia shtosh edhe një ditë
të vitit të brishtë, sa të përshëndetet me studentët
e profesorët !

mire por me sistemin e ri 3+2...mbetet edhe pa u pershendetur ahahhaha
 

Morena

...Δʝɛя...
Pe: Innocent...!

Epo matematiken ky e kalon :D
 

sensuu

sweet
V.I.P
Pe: Innocent...!

ahahahhaha keto jane justifikime te miratuara edhe nga matematika :p
 
Top