Instagram paralajmëron ndryshimin e papritur

Frank

Anëtarë i respektuar.
101007485-insta-large_trans_NvBQzQNjv4BqZgEkZX3M936N5BQK4Va8RWtT0gK_6EfZT336f62EI5U.jpg

Të gjithë përdoruesit e “Instagram” mund të mërziten disi nga ndryshimi i fundit që po testohet nga kompania.
Ndryshimi i madh që po projekton Instagram është heqja e komandës “like” nga profilet. Komandë e cila lejonte të shprehje pëlqimin me një zemër të kuqe që dilte në mes të ekranit për fotot apo videot e postuara nga miqtë tanë apo figurat publike në Instagram.
Fotot do të vijojnë të pëlqehen nga miqtë por këto “like” do të mund t’i shohë vetëm përdoruesi dhe jo miqtë e tij.

Një nismë e cila sipas kompanisë ka për qëllim që të heqë përqendrimin tek “liket” e marra dhe të zhvendosë vëmendjen tek përmbajtja e postimit.
Ky opsion po testohet nga themeluesit.

Balkanweb.com
 

Guns_N_Roses1

Hypa Vidhit Zbrita Vidhit Piva Ujë Në Vrimë Të Vid
Mos myllni cdo gjo vwc mos luni instagramin un aty shfrenoj fantazit erotike....plotsohem si njwri ne momentin qe shtyp at zemren e kuqe
 
I

Iva1

Na fiku deren.Une aty shfrenoja gjithe fantazine time fotozhenike .Nuk rreshtin postimet tani/pastaj/pasdarke???
 

Mogli

🙄welcome home
Hajt ishalla kto grate po na japin emrat ne insta tu bejme zemra all fotove qe mos tu ngeli gje merak ??
 
Top