Inteligjenca

Gjarperesha

Anëtar i Respektuar
Hulumtimet kanë treguar që vetëm koeficienti i inteligjencës (puth) nuk është garanci për sukses në jetë. Andaj, sot për të siguruar zhvillim të "personit komplet" nevojiten puth e lartë dhe koeficient i lartë emocional (EQ). Këto dyja janë në lidhje të ngushtë.


A jeni ju nga ata te cilet planet e tyre dhe vendimet ti bazojne vetem ne inteligjencen e "ftohte" dhe llogjike? A jeni ju me efektiv?
 

unica

Anëtar i ri
Titulli: Inteligjenca

jamë e bindur se 1 njeri nuk mund te jetë i sukseshem ne jetë vetem duke lexuar libra , por ai duet te jetë edhe i gatshem te pershtatet me kohen ,vendin dhe problemet ,po qe te jetë taman i kompletuar ,pa tjeter duet te gjykoj me zemër se perndryshe nuk do jetë njeri .
 

braziljania

Anëtar i Nderuar
Titulli: Inteligjenca

po ne pjesen me te madhe te vendimeve po,te pakten mundohem...megjithese shpesh here ndikojne dhe ndjenjat ,.,..jo gjithmone perdoret llogjika e "ftohte"..
 

korado

President
Titulli: Inteligjenca

Nuk mund te bej dot pa te dyja,por ne te shumten e rasteve arrij te perdor "llogjiken e ftohte"..............
 

Angel_Devil

Themelues i Forumit
Titulli: Inteligjenca

dhe une mendoj si ty puthkaq kisha
 

embelsira e hidhur

ajer-toke-ajer
Titulli: Inteligjenca

shpesh logjika,kur ska ndjenja ne mes,ne rast te kundert bashkerendohen te dyja
 
Top