Ismail Qemali

Status
E mbyllur për postime të tjera.

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Vendlindja e Ismail Qemalit + datelindja?

Ku , kur dhe si ka vdekur?
 

Зngjεll

___________
Titulli: Ismail Qemali

Ismail Qemali lindi ne Vlore ne 24 janar të vitit 1844 dhe vdiq në Itali nga një atentat me helm më 24 janar të vitit 1919.

Kjo eshte shume e thjeshte :)
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top