Ja cilat janë shprehjet që një vajzë me kaçurrela dëgjon më shpesh

Jetmira

Antarë i Respektuar
kacurrela-bukura-sekonda-dukje-floke-300x189.jpg
Të jesh kaçurrelse është një prej gjërave më të bukura dhe më komplekse që një vajzë mund të ketë në të njëjtën kohë. Asnjë kacurrelse nuk është e njëjtë, ato ndryshojnë nga njera- tjetra, qoftë nga forma, stili apo ngjyra. Të gjitha vajzat janë të magjepsura mbas kacurrelave, edhe ato që nuk i kanë e kanë gjetur një zgjidhje personale si t’i kthejnë flokët e tyre në kacurrela.
xfhy.jpg
Maska, produkte të shtrenjta, stilime apo aksesorët janë disa prej detajeve më të rëndësishme që u nevojiten kacurrelave, kujdesi ndaj tyre është i domosdoshëm dhe jep rezultate të mrekullueshme. Flokët me kaçurrela janë të veçantë, përherë komentohet si të bukura, por vajzave që i kanë kacurrelat u drejtohen disa pyetje dhe shprehje që i kanë lodhur dhe i kanë mërzitur duke i dëgjuar gjatë gjithë kohës.

Ja cilat janë ato shprehje që i drejtohen një vajze kaçurrelse.

1. Sa herë në javë i lan flokët?

2. Ke lindur kaçurrelse apo i stilon vetë kështu?

3. A i drejton shpesh flokët?

4. Duhet të kesh patjetër dikë në familje me kaçurrela, që t’i kesh flokët kështu si ty?

5. A lodhesh shumë kur i drejton flokët?

6. اfarë produktesh përdor për kaçurrelat?

7. Edhe unë i kam kaçurrelat si ty, vetëm se i drejtoj shpesh.
ti.jpg
 
Top